SAŠA POPOVIĆ DONEO VAŽNU ODLUKU, TIČE SE ĐORĐA DAVIDA! U Zvezdama Granda više ništa neće biti isto!
Foto: Printscreen

korona, slomljena noga

SAŠA POPOVIĆ DONEO VAŽNU ODLUKU, TIČE SE ĐORĐA DAVIDA! U Zvezdama Granda više ništa neće biti isto!

Tekuća godina je, prema sopstvenom priznanju, bila najmaleroznija u životu Đorđa Davida, budući da je zakačio koronavirus, a zatim i slomio nogu

Objavljeno: 13:19h

Kako uskoro počinju snimanja "Zvezda Granda", muzičkog talent šou-programa u kom je roker član žirija, mnogi se pitaju da li će zbog svih zdravstvenih tegoba prisustvovati snimanjima.

foto: printscreen instagram

- Saša Popović planira da uvede neka nova pravila. On se uvek trudi da osmisli nešto novo, iako su iz sezone u sezonu najgledaniji, ali publika se brzo zasiti jednog te istog. O promeni žirija nema ni govora, postavka ostaje ista, ali Đorđe ima problem. Koronu je preležao, ali mu je noga slomljena i u gipsu, pa ne zna ni kako će da dođe na snimanje, a kamoli da tamo sedi satima - otkrio je izvor za "Svet".

- Saletu je žao, ali mu je rekao da na bolovanje i ne pomišlja, da regularno dolazi na snimanja, da će mu postaviti neku stolicu da može da podigne nogu i da mu bude udobno. Ni publika, ni takmičari ne mogu da tpre, te svi moraju da daju sve od sebe - dodao je izvor, a potom otkrio i koju još novinu Popović planira da uvede u koncept.

foto: Prinscreen

- Sale je razmišljao još prošle godine da publika, takođe, glasa tasterom posle svakog nastupa, jer oni prate sve kandidate i idu na njihove nastupe, pa nije isključeno da će tu novinu uvesti sada.

Podsetimo, Đorđe je jedna od retkih javnih ličnosti koja je otvoreno govorila o virusu, uz otkriće da su se pored njega u bolnici lečili još drugih pripadnika domaćeg šou-biznisa, ali da je odlučio da ispoštuje njihovu odluku da o tome ćute.

(Espreso.co.rs/Piše Svet, a prenosi Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.