I Novak na komemoraciji: Mando, ispunićemo tvoju poslednju želju! To ti dugujemo!
Foto: Filip Plavčić / Profimedia

Svi se opraštaju

I Novak na komemoraciji: Mando, ispunićemo tvoju poslednju želju! To ti dugujemo!

Draga Mandina deco, dragi prijatelji šta da vam kažem o Mandi kad sve već znate. Da je bio dobar prijatelj, dobar otac...
Objavljeno: 11:48h

Nagla i potresna smrt velikog Milorada Mandića Mande nikoga nije ostavila ravnodušnog, uz ove reći se obožavaoci, prijatelji i porodica opraštaju od njega. Oproštaj od Mande: Kakva simobolika - Nosio mu kovčeg, a sad će počivati pored njega - Draga Mandina deco, dragi prijatelji šta da vam kažem o Mandi kad sve već znate. Da je bio dobar prijatelj, dobar otac. Manda je o svima vodio racuna osim o svom zdravlju. Zato Beograd mora da ti obeća da ćemo pozorište završiti. Deca to zaslužuju. Deco ponosite se našim Mandom - su neke od reči kojima se prijatelji opraštaju od Mande.

foto: Filip Plavčić
- Stalno je bio nasmejan i stalno mu je bilo važno da smo mi svi dobro. Ta neverovatna energija i snaga i ljubav za nas napravila je od nas jednu veliku i čvrstu porodicu? Mi smo uradili sve kako si nam ti rekao i nadam se da nećeš biti ljut na nas.
foto: Filip Plavčić
Hvala ti za sve što si učinio za nas. Hvala ti što si nam dozvolio da budem tvoji prijatelj tvoja porodica. Ti si naš kapetan. I bez obira što si poslednje odigrao kapetana Kuku, ti si bio petar pan najveci decak medju nama. Putiuj kapetane. Mi te volimo i volećemo te zauvek- Oprostio se glumac Jevtović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.