NIJE SE DRUŽILA SA KOLEGAMA, ZBOG LOŠE ATMOSFERE NA ESTRADI NIJE SE VRATILA PEVANJU! Ona danas ima muško zanimanje!
Foto: printscreen

znate li o kome je reč?

NIJE SE DRUŽILA SA KOLEGAMA, ZBOG LOŠE ATMOSFERE NA ESTRADI NIJE SE VRATILA PEVANJU! Ona danas ima muško zanimanje!

Vesna Galiot Gala je prva srpska dens pevačica, koja se se na muzičkoj sceni pojavila devedesetih godina, tačnije 1994. i postala jedna od najpopularnijih

Objavljeno: 12:22h

Galu i dalje se pamte njeni hitovi "Nedostajaćeš mi", "Izaberi", "Zlatna ribica", "Budim se", a Gala je i pored uspeha koji je imala rešila da se povuče sa scene.

- Onog trenutka kad je kod mene došlo do prezasićenja, kad je gaženje đonom postalo dominantno u odnosu na kvalitet kao prioritet, ja sam se povukla, pronašla nov smisao u životu i bavim se poslom u oblasti informacione tehnologije - otkrila je Vesna i priznala da nema poznate prijatelje:

- Nisam se družila sa kolegama, imala sam svoj privatan krug prijatelja, a mi smo se između sebe poštovali, tako da se i danas ne družim sa kolegama iz devedesetih, ali se svaki put kad se sretnemo nasmejemo, prepričavamo nekadašnje doživljaje, i redovno upoređujemo tadašnju sa današnjom muzikom - rekla je ona medijima svojevremeno.

U jednom trenutku je planirala da se vrati namuzičku scenu, ali je od toga, priznaje, ipak odustala.

- Planirala sam u nekim trenucima da se vratim, tražila sam nov pravac, pronašla sam ga... Ali mi se i dalje nije dopadala atmosfera koja vlada na estradi - reka je Gala.

foto: printscreen

Gala se inače muzikom bavila i pre nego što je doživela popularnost devedesetih, a danas joj se još uvek javljaju oni koji su na njenim hitovima odrasli.

- Meni su devedesete sinonim za zaljubljivanje. I danas kad te generacije kontaktiraju sa mnom, obično kažu: "Uz tvoju pesmu sam se prvi put poljubio, zaljubio, oženio ili udala." I iz tog razloga, pesme iz tog perioda se ne mogu zaboraviti.

foto: printscreen

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.