BIVŠI ZADRUGAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Auto u kome je bio, totalno slupan!
Foto: Printscreen

udes

BIVŠI ZADRUGAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Auto u kome je bio, totalno slupan!

Nakon što je policija izvršila uviđaj...

Objavljeno:

Filip Mijatov je doživeo saobraćajku, o čemu je sam obavestio pratioce na društvenim mrežama, dokumentujući sve u objavama.

Mijatov je na svom Instagram nalogu objavio kako izgleda njegov automobil.

Nakon što je policija izvršila uviđaj, Filip se oglasio i poslao jasnu poruku svima onima koji su likovali zbog nezgode koju je doživeo.

foto: Printscreen

- Zaista ne mogu da verujem kakvih ljudi ima i šta oni pišu. Njima je prosto drago što sam se ja slupao. Automobil je moj i bio je star svega nekoliko dana. Bio je osiguran, tako da ću dobiti novi za nekoliko dana - ispričao je nekadašnji zadrugar.

- Meni ništa nije bilo, malo stres i kada se airbeg otvorio udarilo me. Dopisivao sam se i zato mi se sve ovo desilo - rekao je Mijatov za "Infomer".

- Šta da se radi, moja greška. Uleteo sam čoveku u njegovu traku slučajno. Automobil je koštao 68.500 evra, potpuno nov. Vozio sam ga samo četiri dana, strašno. Čekao sam dva i po meseca da mi ga doteraju i čim sam ga uzeo, slupao sam ga - dodao je on.

foto: Printscreen

Mijatov je postao poznat domaćoj javnosti zbog povezivanja sa Anom Korać, nakon čega je i sam učestvovao u rijalitiju "Zadruga", ali je nakon svega nekoliko dana napustio imanje u Šimanovcima svojom voljom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.