MILJANI KULIĆ POLICIJA ZABRANILA PRILAZAK KUĆI U KOJOJ ŽIVI MARIJA! Preti joj i zatvor, a sve zbog kocke - DETALJI
Foto: Printscreen Instagram

jezivo

MILJANI KULIĆ POLICIJA ZABRANILA PRILAZAK KUĆI U KOJOJ ŽIVI MARIJA! Preti joj i zatvor, a sve zbog kocke - DETALJI

- I majka i ćerka su se žalile da imaju zdravstvene tegobe jer su se uznemirile zbog svađe

Objavljeno:

Po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, nakon sukoba sa majkom Marijom Kulić, učesnici brojnih rijaliti programa Miljani Kulić iz Niša danas je izrečena hitna mera udaljenja iz porodičnog stana, saznaje „Blic“. Miljani je, kako saznajemo, istovremeno zabranjeno i da u narednih 30 dana komunicira i prilazi majci Mariji a bude li se oglušila o izrečene mere, mogla bi da dobije i zatvorsku kaznu.

foto: Printscreen

Sve je počelo svađom između majke i ćerke koje su poznate po burnom temperamentu a zbog čega je morala da interveniše i policija. Posle žestoke svađe, poziv organima reda, nezvanično se saznaje, uputile su i Miljana i Marija. Utvrđivanje činjenica o tome šta se tačno odigralo u domu Kulića, nastavljeno je u prostorijama policije gde je bilo posla i za Hitnu pomoć.

- I majka i ćerka su se žalile da imaju zdravstvene tegobe jer su se uznemirile zbog svađe. Medicinska ekipa Hitne pomoći prvo je intervenisala na poziv Marije Kulić, koja se žalila na povišeni krvni pritisak. No, nedugo nakon toga lekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć iz Niša došli su na poziv Miljane Kulić, koja je imala gušenje u grudima. Nezvanično, do svađe između Marije i Miljane došlo je zbog para, osnosno jer Miljana previše novca troši na kocku a potom traži od Marije koja gleda da zaradu iz rijaliti programa sačuva za unuka, Miljaninog maloletnog sina. Tako je bilo i danas kada je uzavrele porodične strasti morala da smiruje policija - kaže naš izvor.

foto: Sonja Spasić

O slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad koji treba da proceni da li je potrebno preduzeti druge mere zaštite, vezano za činjenicu da je Miljana majka maloletnog deteta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.