MILOŠ BOJANIĆ NEMA NOVCA NI DA JEDE, PENZIJA MU 120 EVRA! Pevačica mu poslala pola jagnjeta na kućnu adresu!
Foto: Printscreen

jedina uskočila u pomoć

MILOŠ BOJANIĆ NEMA NOVCA NI DA JEDE, PENZIJA MU 120 EVRA! Pevačica mu poslala pola jagnjeta na kućnu adresu!

Pevač Miloš Bojanić nije ni očekivao kakvo će ga iznenađenje sačekati od pevačice Nade Topčagić

Objavljeno:

Nada se trenutno izolovala sa svojim suprugom Zlatkom Đorđevićem na planini Tari, gde imaju vikendicu. Miloš Bojanić je, s druge strane, u svojoj porodičnoj kući sa suprugom Brankom.

On je pozvao Nadu da bi proverio kako ona provodi dane, ali joj se usput i požalio kako mu je mala penzija i kako nema šta da jede.

Pevačica mu je u tom trenutku poručila da to nije moguće, jer ima ogromnu vilu i novca. Kada se Miloš iskukao na sav glas, Nada je odlučila da mu pošalje brzom poštom pun paket hrane.

- To vam je živa istina. Čuo sam se Nadom i ona se pohvalila kako komšijama na Tari deli hranu. „Imam tri jagnjeta u frižideru, sve meso smo osušili, spremili zimnicu“, govorila mi je Nada preko telefona. Poručio sam joj da sam ja u velikim mukama i da nemam šta da jedem. Ali to nije sve, priznao sam joj i da mi je mala penzija, koja iznosi svega 120 evra. Iznenadio sam se kada sam ugledao kurira koji mi je doneo u paketu pola osušenog jagnjeta, tri litre kuvanog paradajza, tri-četiri tegle meda, kiselih paprika, ajvara. Nema šta Nada nije spremila. Nakon toga sam ja pozvao i rekao da sam se šalio, da moja supruga Branka izvrsno kuva i da nije bilo potrebe za tim. Ali ona je bila vickasta i odmah mi je odgovorila: „Jedi sad kad nemaš ništa“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.