ONO ŠTO JE SADA REKLA RADA MANOJLOVIĆ DUGO ĆE SE PREPRIČAVATI! Izjava koja totalno iznenađuje
Foto: Printscreen

izjava

ONO ŠTO JE SADA REKLA RADA MANOJLOVIĆ DUGO ĆE SE PREPRIČAVATI! Izjava koja totalno iznenađuje

Rada smatra da je to samo gušenje pesama

Objavljeno:

Folk pevačica Rada Manojlović priznaje da ne želi da podleže trendu izdavanja pesama na svakih mesec dana, i da to rade samo oni koji se plaše da će sa nestanu.

Iako skoro nije izdala ništa novo od pesama, a poslednji album izašao joj je pre četiri godine, ona se ne plaši da će pasti u zaborav usled svih ovih koji izbacuju pesme svakog dana. Naprotiv, Rada smatra da je to samo gušenje pesama, da tako pevači guše sami sebe i pesme ne mogu da dođu do publike.

foto: Printscreen

- Ja sam rođena osamdesetih, odrastala sam devedesetih, kada smo kupovali kasete, a kasnije i diskove. Tada se znalo da se od jednog pevača očekuje album jednom godišnje. Danas se preliva more, i more kvalitetnih pesama koje ne mogu da dođu do izražaja. Ne može u jednom danu dvadeset pevača da izbaci pesmu. Sami sebe guše. Ja se borim protiv toga. Gledam da budem u trendu, da zadržim publiku. Zna se ko nama dolazi u diskoteke. Ne izdajem na mesec dana jer tako očekuju. Ja sam napravila dve godine pauze sa izdavanje. Ništa mi nije falilo. Ljudi su danas u strahu da će da nestanu ukoliko ne izbacuju često pesme. Neko ko je siguran u sebe, i ko ima dobre pesme u prošlosti, to ne treba da radi - rekla je Rada kada su je pitali zbog čega skoro nije izdala album.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.