MILAN STANKOVIĆ ZAVRNUO MILICU TODOROVIĆ ZA 5.000 EVRA: Ovo nije očekivala od njega!
Foto: Printscreen

AUUU

MILAN STANKOVIĆ ZAVRNUO MILICU TODOROVIĆ ZA 5.000 EVRA: Ovo nije očekivala od njega!

Taman kad je pomislila da će da zablista u javnosti znatno mršavija i s novom pesmom nakon pandemije, pevačica Milica Todorović doživela je totalni fijasko zbog kolege Milana Stankovića.

Objavljeno:

Kako saznajemo, lepu Milicu je izigrao njen dragi kolega Milan, s kojim je imala dogovor da snime duetsku pesmu, koju je već kupila za 10.000 evra, s tim da joj Milan polovinu novca naknadno da. Međutim, od njihovog dogovora ostaće izgleda samo gorčina kod Milice jer je Milan prestao da se javlja na njene pozive i poruke.

Izvor blizak Milici otkrio je kakav su dogovor imali dvoje odličnih pevača poniklih u "Zvezdama Granda".

- Milici je nedavno ponuđen duet kojim je bila oduševljena na prvo slušanje. Odmah je rekla: "To je to! Kupljeno!" Onda je danima tražila ko bi mogao s njom da iznese taj tekst, a da uopšte želi duet. Pao joj je na pamet Milan Stanković, koji ima zatišje u karijeri, ali vrhunski glas. Milica je pozvala Milana i pustila mu demo-snimak. On se oduševio i rekao da mu je veoma drago što se Milica baš njega setila i pristao oberučke da snime pesmu. Njih dvoje su se dogovorili da Milica plati pesmu u celosti da im je ne bi preuzeo neko drugi, a da će joj on pola novca dati kad budu ušli u studio - ispričao je izvor za Svet.

foto: printscreen

Kako izvor dalje navodi, Milice mu je žao jer je Milan sada ostavio na cedilu i zadao joj veliki finansijski udarac u trenutku kada pevači ne rade zbog vladajućeg virusa.

- Milan je nestao kao da je u zemlju propao. Milica je htela da se što pre vide i snime pesmu jer se epidemija stišala. Međutim, on se njoj danima ne javlja na telefon. Nemoguće da nije video njene pozive i poruke. Milica sad ne zna šta da radi, da li da ga čeka ili traži nekog drugog za duet pošto je pesmu platila 5.000 evra, to je polovina koju je isplatila, što je preveliki izdatak za nju u ovom trenutku kada nema posla. Možda Stanković nema pare, ali ko mu je kriv?! Nije smeo devojku da gura u dug - rekao je dobroobavešteni izvor.

foto: Printscreen

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Milicom i Milanom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.