SIN SINANA SAKIĆA IZ PRVOG BRAKA ZAPALIO KUĆU? Ćerka Đulkica ga optužila, tvrdi da im je i pretio
Foto: Dragan Kadić

velika optužba

SIN SINANA SAKIĆA IZ PRVOG BRAKA ZAPALIO KUĆU? Ćerka Đulkica ga optužila, tvrdi da im je i pretio

Dok je Sabina Rašida prijavila u Srbiji, Đulkica je isto uradila u Švajcarskoj, gde živi

Objavljeno:

U kući porodice Sakić u Loznici rano jutros je izbio požar. Srećom, kuća je bila prazna i niko nije povređen, a Sabina, udovica pokojnog pevača Sinana Sakića, u policiji je podnela prijavu protiv Rašida, Sinanovog sina iz prvog braka, zbog sumnje da je on podmetnuo požar, a sada se oglasila i pevačeva ćerka Đulkica.

foto: Printscreen

Sinanova ćerka Đulkica kaže da je požar podmetnut i da ona i Sabina misle da je to uradio pevačev sin iz prvog braka Rašid, njen polubrat. Pretio je njenoj majci i njoj, a dok je Sabina Rašida prijavila u Srbiji, Đulkica je isto uradila u Švajcarskoj, gde živi, otkriva za medije

- Sve u svemu potvrđeno je da je podmetnut požar od strane policije i vatrogasne službe. To sa pretnjama nikada nije ni prestajalo zadnjih par godina - kazala je Sinanova ćerka.

- Dok je tata bio živ nije smeo apsolutno ništa! "Miševi kolo vode dok lav spava", tako je u životu. To je moj tata govorio. Tuga, zar ne? Pljuneš na krv i znoj svoga tate. Zahvalna sam roditeljima iz razloga što su me naučili da materijalne stvari ne čine čoveka i hvala im na tome - dodala je Đulkica za portal.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.