ZVEZDA GRANDA SE RAZVELA I ŽIVELA KAO PODSTANARKA, a onda kupila stan koji pršti od luksuza i izgleda ovako!
Foto: Printscreen

bogatstvo

ZVEZDA GRANDA SE RAZVELA I ŽIVELA KAO PODSTANARKA, a onda kupila stan koji pršti od luksuza i izgleda ovako!

Ona je spekulacije dodatno potvrdila fotografijom iz najmodernijeg đakuzija

Objavljeno:

Popularna pevačica koju svi pamte iz takmičenja "Zvezde Granda", Tamara Dragić, skućila se u prestonici i kupila stan na atraktivnoj lokaciji.

- Tamara je vredno radila dva posla i konačno je uspela da ostvari san i u 30. godini kupi stan. Ona se sad šali kako živi u beogradskoj Burdž Kalifi zbog neverovatnog pogleda, a novi životni prostor preuredila je onako kako je oduvek želela. Napravila je svoju oazu mira koja se prostire na 70 kvadrata, a pored kuhinje, soba, dnevnog boravka ima i saunu i đakuzi. Stan je moderno uređen i na odličnoj lokaciji, a ostalo je još da se pozabavi nekim sitnicama - otkrio je izvor blizak pevačici.

Ona je spekulacije dodatno potvrdila fotografijom iz najmodernijeg đakuzija. Zvezda Granda je proslavila useljenje u svoj novi dom u intimnoj atmosferi i bez mnogo pompe. Oragnizovala je sebi izlazak u lični spa centar, uz vino i pogled na srpsku prestonicu koja joj je kao na dlanu.

Inače, Tamara se pored pevanja bavi još jednim poslom. Ona je zaposlena kao zemaljska stjuardesa. Posle razvoda živela je kao podstanar, a sad je konačno uspela da kupi stan o kome je oduvek maštala.

- Svako bira način na koji želi da izgradi svoju karijeru. Ja sam odabrala teži način i ponosim se što idem ovim putem. Kada se jednog dana okrenem iza sebe želim da budem ponosna na sve što sam radila. Ne želim ničega da se stidim - rekla jednom prilikom pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.