ŽURKU U SARAJEVU PREKINULA POLICIJA! Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Konjević - svi kažnjeni zbog Korona derneka!
Foto: Printscreen

ŽURKA!

ŽURKU U SARAJEVU PREKINULA POLICIJA! Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Konjević - svi kažnjeni zbog Korona derneka!

Prema pisanju sarajevskog portala Klix, zabava je organizovana povodom proslave rođendana lekara Jusufa Šabanovića, šefa abdominalne hirurgije na KCUS

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo prekinuli su noćas veliku korona-zabavu u restoranu Golf Klub u Sarajevu, gde su se zatele mnoge poznate ličnosti, a među njima i ministar spoljne trgovine u Savetu ministara BiH Staša Košarac.

Prema pisanju sarajevskog portala Klix, zabava je organizovana povodom proslave rođendana lekara Jusufa Šabanovića, šefa abdominalne hirurgije na KCUS.

foto: Printscreen

Na zabavi su, kako navodi, bili estradni umetnici Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Šerif Konjević, Semir Cerić Koke, Slađana Mandić, kao i biznismen Zijad Blekić i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić, kao I ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u SM Staša Košarac.

Pevačica Slađana Mandić na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija na kojima se vidi kako se prisutni zabavljaju uz muziku, hranu i piće.

Prisutnima, kao i vlasniku objekta, izdati su prekršajni nalozi i svi će biti kažnjeni u skladu sa zakonom.

Kazne za pojedince su 500 KM, a za vlasnika objekata od od 2.000 do 10.000 KM.

A dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je i član Naučnog tela za praćenje i analizu situacije izazvane virusom korona u KS, nakon upada policije, na svom fejsbuk profilu objavio izvinjenje svima zbog, kako je naveo sinocnjeg ispada.

"Bio sam s prijateljima nakon dužeg vremena, našem dobrom prijatelju na rođendanu i svi ćemo snositi sankcije. Žao mi je zbog neprijatnosti koju ste osetili, napisao je Fejzić

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Klix)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.