KIJA KOCKAR JE PRIČALA U ZADRUZI DA JE BILA VUKOVAC U ŠKOLI! Sada je objavljena fotografija koja sve pokazuje!
Foto: Printscreen Instagram

ISTINA

KIJA KOCKAR JE PRIČALA U ZADRUZI DA JE BILA VUKOVAC U ŠKOLI! Sada je objavljena fotografija koja sve pokazuje!

Iako joj mnogi spočitavaju učešće u rijalitiju, te upravo to koriste kao argument kada žele da omalovaže njeno mišljenje, Kija Kockar se uvek brani rečima da se nikada nije uklapala u ceo taj svet u koji je silom prilika bila uvučena.

Objavljeno:

Podsetimo, ona je bila pozvana da uđe u "Zadrugu" zajedno sa suprugom Slobom Radanovićem, što je odbila, ali je naposletku prihvatila poziv produkcije kada je postala tema o kojoj je brujala cela nacija zbog pevačeve javne prevare sa Lunom Đogani.

Upravo stoga, kad god je neko verbalno napadne, ističući da je "rijaliti zvezda", Kija podvuče da svima može da bude odličan primer jer je osvajala nagrade na brojnim takmičenjima, kao i zbog toga što je bila vukovac u osnovnoj školi.

Ipak, čak i tada se nađu "neverne Tome" koje sugerišu da je Kockareva "verovatno i to izmislila", te je pevačica još jednom zapušila usta svima.

foto: Printscreen Instagram

Naime, ona je, tokom posete rodnom Zrenjaninu, pronašla knjigu koji je dobila upravo zbog odličnog uspeha u školi, te je na društvenim mrežama objavila snimak koji je izazvao lavinu komentara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.