DESET GODINA JE BILA U BRAKU SA LEKAROM, A POVUKLA SE ZBOG TEŠKE BOLESTI: Isplivale tajne poznate srpske pevačice
Mira Škorić, Foto: Damir Dervišagić

vip

DESET GODINA JE BILA U BRAKU SA LEKAROM, A POVUKLA SE ZBOG TEŠKE BOLESTI: Isplivale tajne poznate srpske pevačice

Ko bi rekao!

Objavljeno:

Pevačica Mira Škorić oduvek je važila za javnu ličnost britkog jezika koja se ne libi da kaže sve što ima, a već neko vreme je sve manje ima u javnosti.

Mira se 15 godina borila sa karcinomom štitne žlezde, a kako je svojevremeno priznala, ćerka, koja je budući lekar, stalno podseća da redovno ide na preglede.

Pevačica je deset godina bila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem sa kojim je 1996. godine dobila ćerku Milicu. Nakon razvoda, Mira i Vasa su ostali u odličnim odnosima, a ona za njega kaže da je savršen čovek i najbolji otac.

- Uz sve poštovanje prema svakome, ne vidim sebe više u braku. Znam da ne valja reći “nikada”, i zato i ne govorim, ali zaista ne mogu da zamislim situaciju u kojoj bih ponovo stala ispred matičara - rekla je Mira.

Njena naslednica se ne pojavljuje na javnim dešavanjima i ne voli da se eksponira u medijima, a Mira kaže da je na to i ne prisiljava. - Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom - rekla je Škorićeva jednom prilikom.

Inače, 2015. godine Škorićeva je ušla u rijaliti šou Parovi. Ubrzo je izbačena jer je u toaletu navodno išamarala Macu Diskreciju. Mira je rekla da ne podržava nasilje i da se verbalno, a ne fizički sukobila sa bosanskom starletom. U maju naredne godine Mira je ponovo gostovala u vili, a Maca je odbila da se sa njom pozdravi i napustila je prostoriju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.