ZDRAVKO ČOLIĆ U JEKU NAJVEĆE SLAVE RAZVODIO PTT KUTIJE PO KUĆAMA: Ozbiljnu lovu je namlatio od ovog posla!
Foto: Daktilo

šok

ZDRAVKO ČOLIĆ U JEKU NAJVEĆE SLAVE RAZVODIO PTT KUTIJE PO KUĆAMA: Ozbiljnu lovu je namlatio od ovog posla!

Mnogi bi bili saglasni u tome da je karijera pop zvezde Zdravka Čolića zasigurno jedna od najblistavijih na našim prostorima, te ne treba da čudi što je i danas jedan od retkih izvođača koji bez sumnje može napuniti sve dvorane širom bivše Jugoslavije.

Objavljeno:

Već krajem 60-ih godina prošlog veka mnogima je bilo jasno da će postati jedna od najvećih zvezda, kada je pevao u nekolicini muzičkih sastava i osvajao nagrade na festivalima.

U deceniji koja je usledila nizali su se vanremenski hitovi i rasprodate dvorane, a onda se desila 1984. godina, u kojoj su izdate pesme kao što su "Ti si mi u krvi", "Ruška" i "Ti možeš sve, al' jedno ne", koje se i danas rado pevaju. Međutim, mnogi nisu ni mogli da pretpostave da je Čola bio spreman da digne ruke od svega i muziku zauvek napusti zbog drugog zanimanja.

foto: printscreen

- Na nagovor jednog ortaka iz Zagreba napravili smo neki PTT program za poštu. Razvodili smo ljudima kablovske kutije po kućama. Bio je to odličan posao, ali mi je nedostajala muzika - ispričao je Čola za Informer.

Na sreću mnogih, posle četiri godine prestao je sa ovim poslom i u saradnji sa Goranom Bregovićem snimio album "Da ti kažem šta mi je", koji ga je ponovo vinuo u sam vrh popularnosti koja traje i danas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.