OVO JE TAJNA BIZNISA SORAJE VUČELIĆ: Majka mi je ostavila kuću i imanja, a ja sam znala to da unovčim!
Foto: Printscreen/ Instagram/ sorajavucelic

SVE O PARAMA SORAJE

OVO JE TAJNA BIZNISA SORAJE VUČELIĆ: Majka mi je ostavila kuću i imanja, a ja sam znala to da unovčim!

Soraja Vučelić tvrdi da o njoj vladaju brojne predrasude zbog fizičkog izgleda, a jedna od njih je da nije sposobna za "muške" poslove.

Objavljeno:

- Već godinama sve sama radim jer želim da sve bude onako kako ja hoću. Mnogi misle da se šalim kada kažem da umem da radim molerske poslove jer moj izgled i način života ne mogu da povežu sa tim "muškim" poslom. Kratak šorts mi je sasvim dovoljan kad krečim da ne bih uflekala ostatak garderobe - istakla je starleta za "Informer".

- Kad god mi se nešto u stanu pokvari, prvo pokušam da sredim sama. Imala sam problem sa usisivačem, i uspela sam da ga popravim sama. Kad se nešto u stanu odšrafi, sama zašrafim. Smešno mi je kada žene kažu da ne umeju da zavrnu sijalicu. Pa, šta tu ima da se ne zna?! Nisam razmažena da čekam da me neko drugi opslužuje.

foto: printscreen

Osim toga, Soraja tvrdi da se za sve što ima u životu izborila sama, iako joj to mnogi osporavaju.

- Pokojna majka mi je ostavila kuću, lokal i zemljište, a ja to nisam prokockala nego sam nastavila da radim i umnožavala nekretnine. Kuću koju sam od nje dobila - proširila sam, a lokal uredno izdajem. Jeste da nisam krenula od nule, ali treba imati sposobnosti da napraviš još više od onogaš to dobiješ. Zato tvrdim da je potrebno s vremena na vreme razmišljati kao muškarac, tako mogu biti nezavisna i samostalna do određene granice - ispričala je Vučelićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.