KIJA KOCKAR ODLEPILA ZA DRUGOM KATARINE ŽIVKOVIĆ? Predložila mu da se useli u njen stan
Foto: Printscreen Instagram

TO JE TO!

KIJA KOCKAR ODLEPILA ZA DRUGOM KATARINE ŽIVKOVIĆ? Predložila mu da se useli u njen stan

Pevačica Kristina Kija Kockar, navodno, "bacila je oko" na druga koleginice Katarine Živkovič.

Objavljeno:

Kija i Katarina sprijateljile su se tokom turneje po Americi, a druženje su nastavile i po povratku u Srbiju. Kija je upoznala Katarinine prijatelje i porodicu, a jedan Kaćin drug joj je privukao pažnju.

Kija je potpuno odlepila. Tačno se vidi da se zaljubila. Sve je počelo po povratku sa turneje. Kaća ima mnogo prijatelja, uglavnom se druži sa muškarcima, a Kiji se dopao jedan njen drug, pa se bacila u akciju. Terala je Kaću da ga zove na piće, pa da idu svi zajedno, što joj je Kaća par puta učinila, ali posle toga joj nije padalo na pamet da se petlja – otkriva za "Svet" dobro obavešten izvor.

Kija je, kako se navodi, toliko odlepila za drugom Katarine Živković da mu je predložila da žive zajedno.

Na kraju je Kija ipak povukla prvi potez i pozvala dečka da se vide, na šta je on pristao. Tako su se i smuvali. Kaći je zbog toga veoma drago, ali ne želi da se meša, jer ne bi da ispadne posrednik, a još manje krivac ukoliko nešto ne bude kako treba. Čini mi se da je Kija baš zagrejana i zaletela se, što joj ne valja. Ipak je ona žensko i ne bi trebalo da ga uvek prva zivka i traži da se vide. Nekoliko puta mu je predložila da pređe kod nje u stan kako ne bi imali problema oko policijskog časa -otkriva izvor pomenutog magazina i dodaje:

?

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

– Momak nije hteo ni da čuje za to, pogotovo što su na samom početku veze. Rekao joj je odmah da mu je lepo sa njom, ali da ne želi obaveze. Međutim, Kija je nastavila da insistira. Pritom, dečko je ostvaren, ima svoj privatni biznis, radi stalno, ne pada mu na pamet da se useljava ni u čiji stan. Ne znam kako se Kija nije sve vreme zapitala zašto joj nije predložio da ona dođe kod njega ako već smatra da im je veza dobra. Izgleda da Kija nakon razvoda baš nema sreće u ljubavi, ali ko zna, možda ovaj bude pravi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.