ĐORĐE DAVID POLOMIO NOGU NA HEPI TELEVIZIJI! Sve se desilo ispred Marića u programu uživo! (VIDEO)
Foto: Printscreen

jezivo

ĐORĐE DAVID POLOMIO NOGU NA HEPI TELEVIZIJI! Sve se desilo ispred Marića u programu uživo! (VIDEO)

Muzičar je nogu polomio u programu uživo

Objavljeno:

Đorđe David danas je bio na snimanju "Jutarnjeg programa", kada mu se desilo peh. Tokom snimanja uživo otišao je da pomeri automobil, pa se sapleo i povredio nogu. Kako je mislio da stvar nije bila ozbiljna, vratio se pred kamere, da bi drama usledila kada je stigao kući.

foto: Printscreen

- Bio sam kod Marića na snimanju Jutarnjeg uživo i dok je bilo telefonsko uključenje zamoljen sam od strane organizatora da pomerim auto. Da bih bio ekspeditivan potršao sam iz studija zaboravio na mali polustepenik pri izlasku iz studija, na koji sam se saleo. Nastavio sam dalje, u povratku u studio sam trčao uz stepenište, nisam imao pojma da sam slomio nogu. Bilo mi je bitno da me zglob ne boli - za "Blic" je rekao Đorđe David i otkrio da je snimanje nastavljeno.

- Nastavili smo snimanje dalje. Kad se završio Jutarnji dogovorio sam se sa Marićem da dođem u ponedeljak i u "Ćirilicu", potom sedam u auto, krećem i osećam da me noga sve više boli. Ulazim u stan skidam cipelu i čarapu i otkrivam da mi je poprilično oteklo. Kaže mi Ana moja da se manem nekih privijanja i odmah idem da snimim, otišao sam u Urgentni pravo - kaže muzičar i dodaje:

- Rekli su mi da je naprsnuće sa dislociranom tom spoljašnjom koskom na tabanu koja ide od malog prsta ka skočnom zglobu. Gips koji ću nositi minimum dve nedelje. Nemam štake, sutra će da mi stignu, auto više ne mogu da vozim. Moja prva rakcija bila je da se nasmejem. Onaj ko me kleo na tvrd orah je naleteo! Eto, Marić je kriv što sam slomio nogu - zaključio je Đorđe David za "Blic"

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.