KADA MILJKOVIĆ ČUJE ZA OVU LUNINU LAŽ ODMAH ĆE JE OSTAVITI! Đoganijeva je kod Gastoza bila sa ovim muškarcem
Foto: Printscreen

opaa

KADA MILJKOVIĆ ČUJE ZA OVU LUNINU LAŽ ODMAH ĆE JE OSTAVITI! Đoganijeva je kod Gastoza bila sa ovim muškarcem

Međutim, izgleda da nije tačna nijedna od verzija koju je Luna predstavila zadrugarima i gledaocima već ona treća

Objavljeno:

U "Zadruzi" je nastalo opšte rasulo kada je Marko Miljković saznao da je Luna Đogani u noći kada se pomirila sa njim bila u stanu kod Nenada Sinđelića Gastoza sa kojim je imala aferu. Đoganijeva je na sve načine pokušala da sebe opravda, pa se upetljala u još veće laži.

Naime, Đoganijeva nije mogla da se usaglasi oko dve verzije jedne te iste priče, te zadrugarima, a pogotovo Marku Miljkoviću, još uvek nije najjasnije da li je Luna te noći kod Gastoza otišla sama, taksijem, ili u pratnji drugarice Jelene... Međutim, izgleda da nije tačna nijedna od verzija koju je Luna predstavila zadrugarima i gledaocima već ona treća, koju je otkrio Stefan Šebez, Gastozov prijatelj.

- Čekaj, nije mi jasno zašto on da ide po Gastoza ako idemo kod tebe kući, Gastoze? Zašto bi išao po tebe, pa po mene, ne kapiram - je glasovna poruka koju je Luna poslala Stefanu, a koju je objavio "Pink.rs", na šta joj je on odgovorio:

- A, znači kod njega blejimo... Gde si ti onda, da ja dođem po tebe, pa onda idemo kod ćurana - poručio joj je glasovnim zapisom Šebez sa kojim je, po svemu sudeći, otišla kod Gastoza, što je takođe prećutala Marku.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.