SEVERINA CITIRALA SVIREPOG SILOVATELJA, PA ŠOKIRALA NACIJU! U ovim rečima ga je podržala! (FOTO)
Foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal

šok

SEVERINA CITIRALA SVIREPOG SILOVATELJA, PA ŠOKIRALA NACIJU! U ovim rečima ga je podržala! (FOTO)

Međutim, ona je u opis fotografije stavila citat za koji je navela da ga je izgovorio Bil Kozbi što je naljutilo njene pratioce

Objavljeno:

Severina je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala na krevetu u beloj košulji i sa raspuštenom kosom.

Međutim, ona je u opis fotografije stavila citat za koji je navela da ga je izgovorio Bil Kozbi što je naljutilo njene pratioce.

- Žene ne žele čuti ono što ti misliš. Žene žele čuti ono što one misle... samo dubljim glasom - napisala je Severina.

Svejedno šta je rekao. Ali Bil Kozbi nije dobar primer. On je toliko zla učinio ženama. Zašto citiraš baš njega? - glasi jedan od komentara ispod fotografije.

- Nisam imala pojma, ako je to istina onda ovaj citat ne pripada njemu. Verovatno ga je negde čuo pa prisvojio - odgovorila je Severina, pa je brzo obrisala i opis i komentar.

foto: Printscreen

Da podsetimo, Bil Kozbi je osuđen na tri do 10 godina zatvora nakon što je proglašen krivim za drogiranje i silovanje jedne žene. Pre toga, njega je za seksualno zlostavljanje optužilo preko 60 žena koje je drogirao, a potom silovao. Kozbi je prvo negirao tvrdnje, a posle je priznao kako je često devojkama davao određene opijate kako bi se opustile pre seksa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.