BIO JE VODITELJ OMILJEN ŽENAMA, VODIO JE CITY POSLE BOŠKA JAKOVLJEVIĆA: Pustio je bradu i više ga ne biste poznali
Foto: printscreen

promenio i zanimanje

BIO JE VODITELJ OMILJEN ŽENAMA, VODIO JE CITY POSLE BOŠKA JAKOVLJEVIĆA: Pustio je bradu i više ga ne biste poznali

Kroz emisiju „City“ je tokom godina prošlo nekoliko TV lica, a jedan od njih je bio i Tomislav Milić, koji se pred kamerama pojavio nakon što su se članovi prvobitne postavke povukli

Objavljeno:

Nakon Boška Jakovljevića i Stanka Škugora, voditelj emisije koja uvažava epitet kultne postao je mladić kog danas nema na malim ekranima, budući da se posvetio potpuno drugačijim stvarima.

Ipak, sam pomen ove emisije budi mu lepa sećanja.

- Vodio sam "City" od 2008. do 2013. godine. Nakon pet godina sam prestao da radim taj posao jer sam ga prerastao i poželeo sam da se bavim nečim ozbiljnijim. Inače, po struci sam lingvista, tako da se nikad generalno nisam uklapao u ceo taj estradni milje. Moja interesovanja su oduvek bila vezana za kulturu, bioskop, pozorište, galerije, izložbe i strani šou-biznis, klabing, festivale... Ipak, ponosan sam na brojna svetska imena sa kojima sam radio, među kojima su 50 Cent, članice sastava Pussycat Dolls, Boy George, kao i brojni dobitnici Oskara, Gremija i drugih prestižnih nagrada. Kad sam upoznao sve te svetske face iznenadio sam se koliko su prizmeni svi do jednog. Upravo zbog njih sam i shvatio da pravi glamur u Srbiji ne postoji, da je on negde tamo na Zapadu – istakao je Tomislav za „Puls“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.