Nije samo Arkan! Ovo su svi žestoki momci koji su bili u vezi sa Cecom! I svi su mrtvi! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Komandant Arkan

ljubav ne bira

Nije samo Arkan! Ovo su svi žestoki momci koji su bili u vezi sa Cecom! I svi su mrtvi! (FOTO)

Iako je Arkan najpoznatiji, i pre njaga je Ceca volela "loše momke"
Objavljeno: 14.06.2016. 18:20h
  • 485
Ljubavni život Cece Ražnatović prava je misterija. Iako je jedna od najvećih zvezda kod nas, poznata pevačica svoje ljubavi ne voli da otkriva u javnosti, nebitno da li je sa manekenima, finim momcima ili sa krimosima. 

Zato se mrze 20 godina! Zbog ove izjave je krenuo rat između Arkana i Cece i JK! (FOTO) (VIDEO)

Stiče se utisak da je život sa druge strane zakona nešto sa čime Ceca ima dosta iskustva. Ona nije samo bila sa lošim momcima, već je i sama bila "loša". Pevačica je 4 meseca provela u pritvoru zbog akcije "Sablja" 2003. godine. 
Njene simpatije prema muškarcima sumnjivih profesija svi su primetili tek kada se smuvala sa Arkanom, ali ni pre toga Ceca nije bila imuna na loše momke. 

Ovo je Cecina naslednica! Iz Žitorađe je, ali im je zajednička još jedna ključna stvar! (FOTO)

1. Dejan Marjanović Šaban

Sa ovim momkom počinje Cecina sklonost ka momcima sa asfalta. Kako je pevačica u jednom intervjuu navela njih dvoje su bili zajedno samo 17 dana. 
 

A photo posted by Ceca Raznatovic (@scr_ceca) on


On je njoj predstavljen kao vlasnik lanca butika, a upoznala ih je Mira Škorić. Ceci su rekli da je njegov otac arhitekta i da je Dejan fin i obrazovan dečko. Međutim, istina je ubrzo isplivala na videlo. 

Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba "Bojan Stupica", a Marjanović je u to vreme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Čim je saznala ko je i šta je, Ceca ga je ostavila. On je izrešetan 1994. godine u Bulevaru revolucije.
 
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media