JEDNA JE BILA DIREKTORKA, DRUGA NIJE IMALA KOSU, A ONA DOBIJA 10 MILIONA AKO SE RASTANU: Ovako žive žene fudbalera!
Foto: printscreen

dokaz da fudbaleri vole manekenke

JEDNA JE BILA DIREKTORKA, DRUGA NIJE IMALA KOSU, A ONA DOBIJA 10 MILIONA AKO SE RASTANU: Ovako žive žene fudbalera!

Supruge srpskih fudbalera izuzetno su popularne na društvenim mrežama, gde na desetine hiljada pratilaca prati njihove svakodnevne aktivnosti

Objavljeno:

Mnogi se, međutim, ne sećaju kako je njihov život izgledao pre nego što su se udale za uspešne sportiste i posvetile se porodici.

?♥️

Објава коју дели ??? ???????? (@rajkovic__ana) дана

Većina žena fudbalera je nakon udaje karijeru stavila u drugi plan.

To je bio slučaj i sa Anom Rajković, suprugom srpskog golmana Predraga Rajkovića. Ana, koja je javnosti postala poznata pod devojačkim prezimenom Cakić, se ranije bavila manekenstvom, ali i modnim dizajnom.

Ana je ranije imala dugu plavu kosu, dok sada ima kraću i smeđu. Danas je posvećena suprugu i njihovom sinu Relji, a porodica trenutno živi u Francuskoj.

Jovana Švonja godinama je u braku sa fudbalerom Filipom Đorđevićem, sa kojim ima dvoje dece. Žive u Italiji, a Jovana je takođe po zanimanju manekenka.

Ready ?

Објава коју дели Jovana Djordjevic (@callmelolita) дана

Pre udaje, dok je živela u Srbiji, često se pojavljivala i u spotovima muzičkih zvezda, a tada je izgledala potpuno drugačije - imala je kratku kosu.

foto: Instagram printscreen

Poslednjih godina ne bavi se aktivno manekenstvom, ali sa pratiocima na društvenim mrežama redovno deli izazovne fotografije.

Da fudbaleri i te kako padaju na manekenke dokaz je i ljubavna priča Jovane Gajić i Zorana Tošića Bambija. Jovana je takođe manekenka, ali široj javnosti je najpoznatija kao izabranica poznatog fudbalera.

Par ima sina i ćerku, dok Bambi iz prethodnog braka ima još dve ćerke.

Jovana i Zoran zajedno su od 2013. godine, a šuškalo se da su potpisali neku vrstu ugovora po kojoj njoj pripada deset miliona evra u slučaju raskida, što ni jedno od njih dvoje do danas nije potvrdilo niti demantovalo.

Supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana Borjan, pre nego što je otpočela ljubavnu priču sa sadašnjim mužem bila je na poziciji direktorke marketinga FK Partizan.

foto: Printscreen/Instagram

Međutim, karijeru je napustila kako bi se posvetila porodici, o čemu je govorila jednom prilikom.

- Svesno sam napustila poziciju direktora marketinga u Humskoj i nisam se pokajala zato što je porodica iznad svega. Imam novu ulogu, trudim se da Milanu budem oslonac kada na terenu ne ide baš sve kako je zamislio i verujem da u tome uspeva - rekla je ona svojevremeno za "Blic".

foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.