ŽIVOT NAŠEG GLUMCA OBELEŽILA VELIKA TRAGEDIJA I IMA SREĆE SAMO S NOVCEM: Cela porodica mu stradala, nema više nikog
Foto: printscreen

neopisiva tuga

ŽIVOT NAŠEG GLUMCA OBELEŽILA VELIKA TRAGEDIJA I IMA SREĆE SAMO S NOVCEM: Cela porodica mu stradala, nema više nikog

- Moj otac je jedini preživeo od kompletne porodice. Šta da vam kažem?

Objavljeno: 28.04.2020. 22:20h
  • 32

Peđa Bjelac je jedan od glumaca sa ovih prostora koji je stvarno okusio slavu i uspeh u Holivudu.

Ona je igrao u Hariju Poteru, a onda je oduševio domaću publiku ulogom u "Ubicama mog oca", a sada glumi i u "Tajkunu". Uspeh Peđe Bjelca je nemerljiv, a život i pomalo tužan.

foto: printscreen

Naime, u jednom intervjuu za portal "Žena.rs" Predrag Bjelac je otkrio pretužnu istoriju svoje porodice.

- Moja kompletna porodica stradala u Gradiški (logor Stara Gradiška u Hrvatskoj bio je koncentracijski logor kojim su u Drugom svetskom ratu upravljale ustaše). Nažalost, nije ih spasla Diana Budisavljević. Ja nemam rođake. Moj otac je jedini preživeo od kompletne porodice. Šta da vam kažem?", rekao je Predrag Bjelac kroz suze, a više o tome na linku.

Inače, njegovu karijeru, kao što smo već pomenuli, obeležila je uloga u filmu "Hari Poter", a Predrag Bjelac je i ranije za "Blic" govorio da i dalje ima prihode od toga.

- To je priča koja nema kraja, ali to nije moja lična karta. Ja i dalje imam neke prihode od toga i sada se to negde najviše svodi na konvencije gde su susreti sa fanovima Harija Potera - ispričao je on jednom prilikom.

foto: printscreen

U privatnom životu, Peđino srce je osvojila rediteljka Marija Perović. Marija je ugledna crnogorska rediteljka koja je javnost zapazila kao reditelju filma "Opet pakujemo majmune". Profesor je na cetinjskom FDU. 

Peđa iz prvog braka ima dve ćerke Unu i Taru, koje žive u Beogradu.

Upravo zbog njih i živi u Beogradu, a nedavno je o samoizolaciji ispričao.

- U samoizolaciji sam. Moja deca su s majkom, a moja žívotna saputnica Marija Perović je u Crnoj Gori. Problemi nisu veliki, a najveći je ko će da mi baci đubre! Slobodnije smo živeli za vreme bombardovanja. Hranu naručujem preko onlajn prodavnica, ali robu donesu posle osam dana. Sreća je što sam imao neke zalihe - rekao je krajem marta kada je došao iz Praga nakon poslovnog puta.

foto: printscreen

O ulozi u Tajkunu, pak, nije otkrivao mnogo.

- Moja uloga nije ključna. Međutim, kad igrate u jednoj ovako dobroj seriji, najvažnije je za glumca da njegov lik preživi. To ti daje nadu da nastavljaš dalje, u sledeću sezonu! Serija je moderna i drugačija, a ima vrlo dobru priču i sigurnu, čvrstu režiju sa odličnim glumcima - rekao je Peđa Bjelac za "Kurir"

Bonus video:

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media