NJEN ŽIVOT JE IZGLEDAO SAVRŠENO, VODITELJKA PRIZNALA DA SE UMORILA POSLEDNJIH 30 GODINA: Snežana Dakić u ispovesti!
Foto: Printscreen

mala ispovest

NJEN ŽIVOT JE IZGLEDAO SAVRŠENO, VODITELJKA PRIZNALA DA SE UMORILA POSLEDNJIH 30 GODINA: Snežana Dakić u ispovesti!

Voditeljka kaže da muškarci danas uglavnom biraju nedovršene žene jer su nesigurni i ljubomorni

Objavljeno:

Početak vanrednog stanja u Srbiji voditeljka Snežana Dakić dočekala je u trenutku kada je napunila 51 godinu.

Ulazak u šestu deceniju života ujedno je bio razlog da sumira utiske, a vremena sada ima napretek.

- Već neko vreme unazad napravila sam listu ljudi sa kojima želim da budem u kontaktu. Ali i listu onih koji su me izneverili, koji mi nisu pružili ruku, mada sam neke od njih višestruko zadužila. Na takve više neću trošiti život - počinje priču Snežana, koja pored sebe želi muškarca koji može da se nosi sa njenim vrlinama i manama.

- To mora da bude svetski čovek: duhovit, šarmantan, harizmatičan. Imam davno postavljen model, koji se teško nađe: da bude spoj poetike i muževnosti, a da nije zanemario fizički izgled. Da je pored toga ostvaren, jer samo tako neće da me ugnjavi svojim kompleksima.

Ona smatra da su danas odnosi između muškaraca i žena poljuljani.

- Dosta sam analizirala muškarce: jako su razmetljivi, vole da se hvale, da obećavaju, a u stvari su vrlo nesigurni. I beže od odgovornosti. Radije biraju nedovršene žene, koje treba dopuniti i zakrpiti. Potpuna sam i srećna, pa mi ne treba pametnjaković da mi objasni šta da radim. Ne osećam gorčinu prema muškarcima, samo sam realna. A za ljubav, stvarno bi morao da me fascinira svojom moći i harizmom, a takvog ne vidim nigde. Morao bi da bude ozbiljna zverka da bih ga pustila da mi poremeti život.

Snežana smatra da postoji nekoliko vrsta žena.

- Samostalne se probijaju i stiču, ne trpe lažne odnose, ali u toj borbi ponekad ogrube i postanu neprivlačne za vezu. Zavisne odlično plivaju od muškarca do muškarca i tako sebi završavaju stvari u životu. One u tome ne vide nikakav moralni problem, pošto veruju da svaki muškarac ima svoju ulogu: da pomaže ženi. Postoji i hibridna vrsta: samostalne preko muškaraca, uglavnom tuđih - poručuje voditeljka, koja kaže da neće još uvek da se povlači iz medija:

- Nema razloga da se zauvek povučem, samo sam promenila vid prisustva. Umorila sam se od proizvodnje TV sadržaja već 30 godina, pa mi prija pauza. Sada sam fokusirana na analizu raznih društvenih pojava i na pisanje. To me interesuje, a vidim i da intrigira javnost i medije, kao i moje pratioce.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.