SRBIJU OČEKUJE JOŠ JEDAN SPEKTAKL ACE LUKASA! Nije otpevao sve šta želi - četvrtak veče za karantin!
Foto: printscreen

odlično

SRBIJU OČEKUJE JOŠ JEDAN SPEKTAKL ACE LUKASA! Nije otpevao sve šta želi - četvrtak veče za karantin!

- U četvrtak ćete imati priliku da čujete nešto što od Ace još nikada niste čuli. Ne obećavam ono u šta nisam siguran

Objavljeno:

Početkom aprila jedan od najpopularnijih izvođača sa naših prostora Aca Lukas održao je spektakl za pamćenje. Sa svoje terase u Beogradu u talasima je slao pozitivne vibracije svim našim građanima širom sveta.

Međutim, temperamentni muzičar smatra da je ostao „nedorečen“ i da ima još nešto da poruči mnogobrojnim poštovaocima njegovih pesama. U četvrtak 30. aprila u 21 sati, ponovo će sesti za klavijature i zajedno sa bendom Borka Radivojevića prirediti novi koncert koji će i ovoga puta uživo prenositi televizija Toxic.

Pred novi, drugi nastup tokom vanrednog stanja koji Lukas poklanja svim našim ljudima u zemlji i inostranstvu najavljuje i specijalno iznenađenje za sve. Iako sam pevač ne želi da otkriva o čemu se radi, kada je Lukas u pitanju, sigurno se sprema nešto veliko.

- U četvrtak ćete imati priliku da čujete nešto što od Ace još nikada niste čuli. Ne obećavam ono u šta nisam siguran, ali budite uvereni da će to biti koncert za pamćenje. Pevaću za sve naše građane i za svoju dušu uz orkestar Borka Radivojevića – rekao je Lukas.

- Svima koji se pitaju kome ću posvetiti nastup, poručujem da budu uz Toxic TV i gledaju koncert. Uživajte u dobroj muzici i saznaćete – ostao je do kraja misteriozan popularni folker.

Ono što je izvesno jeste da sve gledaoce najmlađe muzičke televizije na Balkanu u četvrtak čeka veče prepuno emocija, dobre svirke i snažne energije. Svi ljubitelji dobre zabave i muzike moći će koncert da prate uživo, ekskluzivno na Toxic TV putem Mts IPTV platforme na poziciji 115, Supernove na poziciji 21, Go4you platforme ili putem aplikacije Arena Cloud besplatno dostupne za android i iphone uredjaje na AppStore i Google Play servisima.

Toxic TV i Arena Channels Group omogućili su svim ljubiteljima dobre muzike da preuzmu aplikaciju Arena Cloud i da posle koncerta nastave sa uživanjem gledajući najbolje domaće serije i filmove, Arena Sport kanale kao i svaki drugi sadržaj dostupan na aplikaciji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.