ŠTA SE ZAISTA DEŠAVALO U MAJAMIJU SA KATARINOM ŽIVKOVIĆ? Udarala telefonom u zid, skočila u bazen, napravila haos
Foto: Printscreen Instagram

POLUDELA

ŠTA SE ZAISTA DEŠAVALO U MAJAMIJU SA KATARINOM ŽIVKOVIĆ? Udarala telefonom u zid, skočila u bazen, napravila haos

Katarina Živković slovi za jednu od najlepših mladih pevačica, a na pitanje da li joj je to pomoglo ili odmoglo u karijeri odgovara:

Objavljeno:

- Lepota je u oku posmatrača, nekome sam lepa, a nekome ne. Svakako ne može da odmogne, ali mislim da veću ulogu ima harizma i taj neki faktor iks, ali i faktor sreće. Više nije bitno biti talentovan već biti drugačiji i imati nove ideje zato što je došao neki novi muzički pravac.

- Imam 30 godina, a od 17. sam sama u Beogradu. Snašla se i uspela i mnogo puta mami prećutala neke stari da ne bi brinula. Sada kada sam zrelija, sela sam i ispričala joj sve - dodala je Katarina za "Blic".

- Kao klinka i kada se iznerviram, znala sam da prećutim i da se ne primetim do momenta dok ne ekspolodiram. Poslednji put mi se to desilo u Majamiju. Došlo je dotle da sam sam bacila telefon koji nije hteo da se razbije, onda sam njime udarala u zid i dalje je radio, tada sam sišla dole i bacila ga u bazen i bila u fazonu - e sada ću da te uništim. Kada sam shvatila šta sam uradila i da u Americi bez telefona ne mogu ništa, skočila sam u bazen iako je bilo hladno, ali to mi je bio kraj. Ne treba tako lečiti nervozu.

foto: printscreen

Među koleginicama, kaže, nema bliskih prijateljica, ali nijednoj ne zavidi.

- Svi koji me poznaju znaju koliko sam operisana od sujete, štaviše, radujem se tuđem uspehu i sreći naročito prijatelja i kolega. Na estradi nemam prijatelja kojem bi se poveravala ili jadala, uglavnom sa koleginicama vodim neobavezne razgovore, ne otvaramo se previše jedne drugima. Inače nisam neko ko voli da se žali i kada imam problem rešavam ga. Ne gubim vreme na jadikovanje, poznajem ljude koji se žale iz hobija pa njima bude lakše, a tebi kao slušaocu gore - objašnjava pevačica koja je solo.

Nju u teškim situacijama vodi vedar duh.

- Moj humor je dosta specifičan i ne može baš svako da ga skapira, taj moj uvrnuti crni humor. To ne znači da tu situaciju ne doživljavam tako tragično, ali sebi olakašavam. Zastrašujuće na mene utiču negativci i ćutolozi zato se družim sa vedrim likovima, kaže Kaća i dodaje da je mnogo puta u životu išla glavom kroz zid.

foto: printscreen

Katarina kaže da bi poput nekih koleginica stala pred svetla filmske industrije.

- Volela bih da me neko angažuje, talentovana sam za glumu i spremna da se prihvatim svega i što smem i što ne smem. Oprobala bih se i ne bih gledala da li je taj glumac lep, slušala bih one koji su zaduženi za scenario i režiju - kaže pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.