OD GO-GO IGRAČICE DO JAHTE I STANA U MONTE KARLU: Kako je Sandra Afrika od devojke u kratkom šortsu postala elita?
Foto: printscreen

razvojni put

OD GO-GO IGRAČICE DO JAHTE I STANA U MONTE KARLU: Kako je Sandra Afrika od devojke u kratkom šortsu postala elita?

Neverovatan preokret.

Objavljeno:

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, postala je popularna po istoimenoj pesmu „Afrika“ koju joj je 2007. godine napisala Marina Tucaković.

Tada je izgledala drugačije nego danas, a malo ko je verovao da može da postigne neki veći uspeh.

Međutim, Sandra je pametno iskoristila prvobitnu popularnost stečenu prvenstveno atraktivnim izgledom i danas je jedna od najtraženih i najplaćenijih pevačica.

Karijeru je počela kao go-go igračica i član prateće plesne grupe folk pevača Mileta Kitića.

Tada još nije isticala glasovne mogućnosti, a njen izgled bio u prvom planu. Posebno njena pozadina, jer je nastupala u jako kratkim šortsevima. Pored stajlinga koji je naglašavao sve njene obline, mnogi su joj tada zamerali to što je igrala u klubovima, naglašavajući da zbog toga neće napraviti neki zapaženijih uspeh na muzičkoj sceni.

Ipak, već prva pesma bila je hit, a Sandra je nastavila redovno da izbacuje pesme (sada izdaje i po dve i više pesama godišnje), a ubrzo su došli i dueti sa estradnim zvezdama, poput Goce Tržan.

Postala je jedna od najtraženijih pevačica u regionu i dijaspori, a sa uspehom došao je i novac. Sandra je poznata po ljubavi prema jako skupim automobilima, a jednom prilikom se pohvalila i da poseduje jahtu, koju je, kako je tvrdila, poklonila baka. Takođe, poseduje i stan u Monte Karlu koji joj je takođe ostavila baka.

- Moji baka i deka žive već 40 godine u Nemačkoj i ne vidim u čemu je problem što su mi kupili auto i ostavili stan u Monte Karlu - izjavila je svojevremeno pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.