ŠTA ĆE JOJ OTAC REĆI ZBOG OVIH SLIKA? NIKAD BUJNIJI DEKOLTE ELENE KITIĆ: Ovako Miletova ćerka mami poglede! (FOTO)
Foto: Printscreen

vrelo

ŠTA ĆE JOJ OTAC REĆI ZBOG OVIH SLIKA? NIKAD BUJNIJI DEKOLTE ELENE KITIĆ: Ovako Miletova ćerka mami poglede! (FOTO)

Svaki potez Elene Kitić na društvenim mrežama izazove burne reakcije budući da mlada pevačica nikada nije dala nijedan intervju za domaće medije

Objavljeno:

Kako ni u svojim objavama nije pričljiva, oni koji je prate uglavnom komentarišu njenu muziku, spotove, život na "visokoj nozi", skupe krpice, putovanja, ali i atraktivan fizički izgled.

Njena majka Marta Savić je u jednom intervjuu istakla da joj ne dopušta da ide "pod nož" kako bi korigovala bilo šta na svom licu ili telu jer je svesna da bi se kasnije u životu zbog toga pokajala, a poslednja Elenina objava govori u prilog tome da za estetskim korekcijama nema ni potrebe.

foto: printscreen

Podsetimo, Kitićeva se trenutno nalazi u Beogradu sa ocem Miletom, dok je Savićeva zatvaranje granica u okviru vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa dočekala na Dominikani, gde se i danas nalazi.

- Marta je na Dominikani, mesec dana su joj produžili jer ne može da se vrati. Sve normalno tamo funkcioniše. Ćerka i ja smo kući, kućna pomoćnica nam donosi hranu. Imam sprave i vežbam kod kuće - otkrio je početkom meseca za "Blic" folker.

foto: printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.