VELJKO RAŽNATOVIĆ SAV U MODRICAMA PO TELU! Mnogi se zabrinuli za njegovo zdravlje!
Foto: Marina Lopičić

ALTERNATIVNA MEDICINA

VELJKO RAŽNATOVIĆ SAV U MODRICAMA PO TELU! Mnogi se zabrinuli za njegovo zdravlje!

Mnogi nisu verovali.

Objavljeno:

Veljko Ražnatović uskoro postaje otac, a kako se oženio počeo je sa mirnim načinom života, porodičnim ponašanjem, bez mnogo fame i izlaganja u javnosti. No, poslednja njegova objava na društvenoj mreži Instagram zabrinula je mnoge.

Veljko je, naime, podelio fotografiju leđa, a mnogima nije prvobitno bilo najjasnije šta se tačno desilo.

Kod najboljeg! @pepetherapy #tigerblood

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

- Kod najboljeg - napisao je Veljko, i time pokrenuo lavinu komentara. Pojedini pratioci su bili zabrinuti za njegovo zdravlje, te je Ražnatović na kraju dao svima objašnjenje da je u pitanju tehnika masiranja čašama kojoj se podvrgao i koja se koristi u skopu tibetanske narodne medicine.

Neki se ipak nisu zaustavili na tome, govoreći da je ta tehnika zapravo hidžama, koji je navodno alternativni medicinski postupak u kom dolazi i do krvarenja, pa se Veljko još jednom oglasio da demantuje to.

foto: Printscreen Instagram

Moramo da napomenemo da postoje dve vrste kaping masaža, jedna je hidžama gde se pušta krv, ali postoji i masaža koja se sprovodi uz upotrebu čaša i ona je jedan oblik terapije koji se dugi niz godina sprovodi u kineskoj medicini, a koja je poslednjih godina postala jedan od najpopularnijih alternativnih tretmana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.