HOROSKOP LUNE ĐOGANI UKAZUJE NA JEZIVU KATASTROFU! Jedan bitan detalj je povezuje sa Kijom!
Foto: Printscreen

šook

HOROSKOP LUNE ĐOGANI UKAZUJE NA JEZIVU KATASTROFU! Jedan bitan detalj je povezuje sa Kijom!

- Sloba u kući druge parnerke ima Veneru bika i u Venera u životu muškarca predstavlja ono što se njemu sviđa

Objavljeno: 19:07h

Ljubav Lune Đogani i Slobodana Radanovića je definitivno obeležila rijaliti program "Zadrugu 1". Naime, pevačica se prepustila emocijama i uplovila u vezu sa Slobom koji je u tom periodu oženjen Kristinom Kijom Kockar.

Kako njihova veza nikoga nije ostavila ravnodušnom, jedna astrološkinja je došla na ideju da uradi uporedni horoskop Lune i Slobe, a evo detalja koji govore o tome šta je privuklo njih dvoje.

- Sloba u kući druge parnerke ima Veneru bika i u Venera u životu muškarca predstavlja ono što se njemu sviđa. Luna natalno ima Veneru u znaku bika i to govori da je Luna suštinski prirodna devojka. Na taj način je i Kija Kockar privukla Slobu. Sloba voli prirodne i opuštene devojke. Venera u biku je mila devojka, kućni tip devojke. Ona je tip devojke koja bi da se mazi, grli i ljubi, to je Luna, a takav je i Sloba. Njih dvoje su celu "Zadrugu" preležali, e pa to je to. Uglavnom dve iste Venere nisu dobra kombinacija. On traži Veneru u biku, a ona traži stabilnost i sigurnost. Ona traži Mars u znaku riba, nekoga ko je romantičan, a Sloba to nije. Sloba je blizanac, on je neko ko je realan, proračunat. Luna veoma puno mašta, nerealna je, pogotovo kada je u pitanju ljubav - objasnila je astrološkinja, pa dodala

- Mama je neko ko utiče na njen emotivni život, ona hoće da tu njenu vezu iznese u javnost i prenese u još veću bajku. Upravlja emotivnim životom svoje ćerke, a ona toga nije svesna, ali defakto to radi. Luna je mamu dobila kroz karmu, suštinski su žene kroz njenu kuću (mama, baba) bile napaćene, samim tim i Luna neće imati najsrećniji aspekt kad se bude udala ukoliko ne bude radila na sebi - dodala je astrološkinja. - piše Informer.rs

- Mislim da je Sloba nju izmanipulisao, a ona se našla između dve vatre, a to je Sloba i njena majka. Njoj treba muškarac koji će da je vodi kroz život. Sloba je to olako shvatio i on nije dobar za nju. Oni su dobar par za neku kraću vezu, ali ne i za brak. Ovo nije slavna kombinacija. Luna je za njega dobra, ali on nije za nju - ispričala je astrološkinja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.