SANJA MARINKOVIĆ O PORODIČNOJ DRAMI: Samo se probudila sa amnezijom, susret s njom u bolnici je bio jako težak
Foto: Printscreen

STRAŠNO

SANJA MARINKOVIĆ O PORODIČNOJ DRAMI: Samo se probudila sa amnezijom, susret s njom u bolnici je bio jako težak

Iako uvek ima osmeh na licu kada vodi emisiju, Sanji Marinković nije uvek do smeha, ali, kako sama ističe, daje sve od sebe da ostane profesionalac u svom poslu.

Objavljeno:

Voditeljka je sada prvi put progovorila o zdravstvenom stanju majke.

- Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su kod kuće uvek imale masku na licu koja nam poručuje "nije mi ništa". Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro - počela je priču Marinkovićeva.

foto: Printscreen

- Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi sa dijagnozom i da mora da misli na sebe. Nažalost, jednog jutra se probudila sa amnezijom usled izrazito visokog pritiska, ali su zahvaljujući stručnjacima posledice otklonjene i za 24 časa mama je bila sa nama kod kuće i smejala se pričama o svojoj zaboravnosti - dodala je voditeljka, ističući da joj je susret sa majkom u bolnici izuzetno teško pao.

- To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano prvo snimanje emisije "Magazin In", pre više od 20 godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.