KRISTIJAN KONAČNO SME DA OTKRIJE DETALJE UGOVORA, ULAZI U ZADRUGU ZA OGROMNU SUMU: Niko nije bio ovoliko plaćen!
Foto: printscreen

postignut dogovor

KRISTIJAN KONAČNO SME DA OTKRIJE DETALJE UGOVORA, ULAZI U ZADRUGU ZA OGROMNU SUMU: Niko nije bio ovoliko plaćen!

Kristijan Golubović (50) postigao je dogovor sa vlasnikom TV Pink Željkom Mitrović (52) oko ulaska u "Zadrugu 4", koja će najverovatnije startovati 6. septembra 2020. godine

Objavljeno:

Honorar koji je dogovorio veći je od svih koje je ikada iko dobio za učešće u srpskom rijalitiju.

- Kristijan je pre tri dana potpisao šestomesečni ugovor s produkcijom popularnog rijalitija na 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred. Takođe, osim toga, postigao je dogovor i da dobija mesečni honorar u iznosu od 25.000 evra za učešće u rijalitiju - ispričao je izvor blizak ovom takmičaru.

foto: Printscreen

U ugovoru postoje klauzule kojih se obe strane moraju pridržavati.

- Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti "Zadrugu" - priča izvor.

Osim Kristijana, u "Zadrugu 4" ući će i dobro poznata imena, među kojima je navodno i Jasmina Medenica, koju je predložio upravo Kristijan.

- Tačno je da sam rekao da bez Medenice neću da ulazim. Ko će da me hrani i da mi pere noge ako ona ne uđe? Moje učešće bez njenog nema smisla - rekao je Golubović.

foto: Printscreen

Dodaje, detalje ugovora, kako kaže, ne može da otkriva, ali ne vidi ništa sporno u činjenici da će dobiti veliki honorar.

- Sumanuto bi bilo da je drugačije. Mora da se zna ko je ko i ko kakvu gledanost donosi. Dogovor uvek mora biti na obostrano zadovoljstvo. Ako za deset meseci ne izađem iz Šimanovaca sa pola miliona evra, onda ništa nisam uradio. Biće to do sada neviđeni rijaliti. Radujem se što ću biti u njemu sa svim starim igračima - poručio je Kristijan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.