VODITELJKA RTS-A PROGOVORILA O BRIZI ZA ZDRAVLJE, TRUDI SE DA NE POTONE: Dragana zbog stanja razdvojena od porodice
Foto: Printscreen

usled vanrednog stanja u srbiji

VODITELJKA RTS-A PROGOVORILA O BRIZI ZA ZDRAVLJE, TRUDI SE DA NE POTONE: Dragana zbog stanja razdvojena od porodice

Voditeljka Dragana Kosjerina praznik Uksrs provela je sa verenikom, dok je porodicu videla samo preko interneta

Objavljeno:

Zaštitno lice Radio televizije Srbije, Dragana Kosjerina, za razliku od prethodnih godina, najradosnjiji hrišćanski praznik nije dočekala sa članovima porodice.

- Navikla sam da praznujem u krugu porodice. Ove godine nije bilo tako i moram priznati da sam pomalo tužna. Bojan i ja smo ovaj Uskrs proveli sami, ofarbali jaja i iskoristili mogućnosti koje pružaju moderne tehnologije, pa se tako videli sa najmilijima! - iskreno priča voditeljka za “Super TV”.

Brzi tempo života nije joj pružao mogućnost da se posveti talentima za koje do sada nikada nije pričala u javnosti da poseduje:

- Trudim se da iskoristim slobodno vreme. Slikam, pišem, čitam, raspremam kuću po dva puta na dan. Deo posla koji mogu da obavim od kuće svakodnevno završavam. Trudim se da okupiram misli i da ne potonem u brigu - objašnjava Kosjerina i dodaje šta joj najviše fali u poslednjih mesec dana koliko vreme provodi u porodičnom domu.

- Nedostaje mi kretanje. Volim vreme da provodim u prirodi, na vazduhu. Za tim najviše čeznem. Mislim da je to posebna muka za ljude koji žive u blokovima zgrada bez dvorišta... Mesec dana nisam videla zalazak sunca. No, najveća briga je ona briga za zdravlje. I ako svi budemo dobro, biće dana i biće sunca - iskrena je voditeljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.