ĐORĐE DAVID NAKON ŠTO JE BIO ZARAŽEN KORONOM IZAŠAO NA ULICU! Šetao se, a onda otišao na pijacu
Foto: printscreen

izašao

ĐORĐE DAVID NAKON ŠTO JE BIO ZARAŽEN KORONOM IZAŠAO NA ULICU! Šetao se, a onda otišao na pijacu

Da li pevač smatra da maska nije dovoljna zaštita ili da je sada otporan na virus?

Objavljeno:

Đorđe David očito je jedva čekao da se vrati dnevnim aktivnostima, nakon obavezne samoizolacije po napuštanju bolničke sobe u kojoj se lečio od koronavirusa. Osim što se video sa ćerkicom Stašom, on je uhvaćen i na jednoj pijaci, gde je mirno čekao u redu, svakako poštujući mere socijalnog distanciranja.

Roker koji je pobedio Covid-19 nosio je naočare za sunce ali ne i zaštitnu masku, najverovatnije zbog vrućine. Ipak, bio je odeven u tamnu odeću i sa sobom je nosio još kesa iz nabavke.

Da li pevač smatra da maska nije dovoljna zaštita ili da je sada otporan na virus? Ostaće misterija.

Podsetimo, Đorđe David 8. aprila napustio je odeljenje pulmologije Kliničkog centra Srbije, gde se lavovski borio sa koronom.

On je 26. marta na svom Instagramu podelio s javnošću rezultate testa, čim je saznao da je pozitivan na koronu. Mučio ga je jak kašalj i temperatura, a u obraćanju za jednu televiziju teško je disao dok je govorio. Nebrojeno puta je ponovio svima da se čuvaju i ostanu kod kuće.

- Ovako... Upala pluća, stravično kašljanje", grabio se za vazuh roker govoreći za Prvu televiziju: "Temperatura tu i tamo... šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar... onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom... Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem... ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve prijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje kolege iz žirija iz "Zvezda Granda", Popoviću hvala ti. Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće - zaključio je Đorđe David tada.

Po izlasku iz bolnice otišao je pravo kući i u samoizolaciju. Nakon tog perioda, sa velikim zadovoljstvom video se sa naslednicom, a detalje tog susreta podelio je sa svima putem društvene mreže Instagram.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.