BORE SE DA JOJ UNIŠTE PORODICU! KARLEUŠA PROGOVORILA O BRAKU I ODNOSU SA DUŠKOM: Samo ja znam istinu!
Foto: Printscreen

ne da na svoje

BORE SE DA JOJ UNIŠTE PORODICU! KARLEUŠA PROGOVORILA O BRAKU I ODNOSU SA DUŠKOM: Samo ja znam istinu!

Popularna pevačica godinama je jedna od najčešće komentarisanih u medijima i na društvenim mrežama, a naročito pažnju privlači njen život van scene, što joj posebno smeta

Objavljeno:

Jelena Karleuša ostavila je iza sebe veoma težak period i najbolniju godinu u svom životu – već na početku 2019. suočila se s najvećim skandalom do sad kada su mediji pisali o njenoj navodnoj aferi s fudbalerom Ognjenom Vranješom i objavili skandalozne fotografije, a dva meseca kasnije preminula joj je majka Divna.

Pevačica se, ipak, uvek vraćala jača nego ikad, a podršku je svaki put imala u suprugu Dušku Tošiću. Mediji su, doduše, često pisali o tome da u njihovom braku ne cvetaju ruže, o njegovim navodnim neverstvima, glasinama o razvodu, a nedavno se pisalo i da je Karleuša prijavila supruga zbog fizičkog napada.

Ona je juče objavila fotografiju za koju je pozirala s Duškom i ćerkama Atinom i Nikom na Uskrs i obratila se javnosti direktnije nego ikad.

– Draga Srbijo... i ostale okolne republike... Nikada se mediji u Srbiji nisu toliko otvoreno borili i upirali da unište jednu porodicu, jedan brak. Izgubila se svaka mera i ukus u toliko otvorenom devijantnom navijanju da meni bude loše! – počela je Karleuša.

Ona je dodala da je njen brak, kako kaže, "njena stvar". – Gledajte svoje porodice i bavite se svojim životima! Dosta ste ispirali usta mojim životom – poručila je ona.

Pevačica ne krije koliko joj smeta pominjanje njene porodice u medijima i ističe da je ona jedina koja na to ima pravo.

– Moja porodica je moja stvar. Ako iko treba da saopšti detalje mog braka, to ću biti ja, jer samo ja znam istinu o mom privatnom životu – kaže Jelena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.