ISPLIVAO TAJNI PLAN ACE LUKASA! Sve treba da se dogodi nakon Korone! Evo o čemu se radi
Foto: Sonja Spasić

OPA

ISPLIVAO TAJNI PLAN ACE LUKASA! Sve treba da se dogodi nakon Korone! Evo o čemu se radi

Lukas se povodom ovoga nije oglašavao

Objavljeno:

Iako je prvobitno želeo da kompletno renovira stan u kojem živi, popularni folker došao je na ideju da ga, kad pandemija virusa prođe, proda, a sebi obezbedi novi dom

Aci Lukasu pandemija koronavirusa, po svemu sudeći, ne može ništa. To je tako pre svega zbog njegovog vedrog duha i optimizma. Ipak, folker, koji poslednja dva meseca ne radi zbog vanrednog stanja, ne brine za svoju egzistenciju, već strpljivo čeka da sve prođe kako bi nastavio da peva, ali i uneo jednu veliku promenu u svoj život. Naime, on želi da sebi obezbedi nov penthaus.

foto: Damir Dervišagić

Lukas je navikao da živi visoko, tj. u potkrovlju zgrade, pa će se, i ovoga leta preseliti u novi, luksuzniji dom, koji se takođe nalazi na poslednjem spratu jedne zgrade. Otkako se razveo, Vuksanović razmišlja o tome da promeni stan i u opticaju ima već nekoliko lokacija gde bi nekretninu mogao da pazari. S obzirom na to da u luksuznom stanu na Voždovcu živi skoro deset godina i da mu se taj kraj veoma sviđa, postoji mogućnost i da ostane u komšiluku. Tu u svom stanu je, da podsetimo, nedavno i održao koncert za komšije sa svoje terase i oduševio sve koji su ga puna tri sata slušali takođe iz svojih domova.

Nije ovo jedini lep događaj koji Acu vezuje za prostor u kojem stanuje. Naime, on je emotivno veoma vezan za svoj stan, ali će, pošto kupi novi, ovaj najverovatnije da proda. Prema rečima njegovih bliskih prijatelja, pevač već ima ideje za uređenje novog doma, koji će biti u modernom fazonu. Poseban deo stana biće namenjen muzičkom studiju. Lukas se ne odvaja od klavira, koji će i u novom stanu imati centralno mesto. Iako je folker obezbedio svoju decu, svako od njih će takođe imati svoj kutak, naročito najmlađa ćerka Viktorija i pevačeva unuka.

foto: Printscreen

.Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.