JOVANA JOKSIMOVIĆ OTVORENO O SUKOBU SA ŽELJKOM! OSVRNULA SE I NA PRVI SASTANAK: Namučila ga i prilikom upoznavanja!
Foto: printscreen

bračni par joksimović

JOVANA JOKSIMOVIĆ OTVORENO O SUKOBU SA ŽELJKOM! OSVRNULA SE I NA PRVI SASTANAK: Namučila ga i prilikom upoznavanja!

Ljubav voditeljke Jovane Joksimović i pevača Željka Joksimovića otpočela je na snimanju "Evrovizije" u Beogradu 2008. godine, a njihova emotivna priča i nakon dvanaest godina izaziva ogromnu znatiželju domaće javnosti

Objavljeno:

Jovana je gosujući u popularnoj TV emisiji, nedavno, otkrila detalje upoznavanja sa Željkom, ali ovaj put iz svog ugla, s obzirom da je i pevač sam nekoliko puta pričao o tom susretu.

- Željko kada priča kako je mene upoznao, govori kako me je prvi put video s leđa i kako je pitao: "Ko je ova devojka?" - govorila je kroz smeh poznata voditeljka, pa se prisetila tenzije povodom snimanja velikog muzičkog projekta na kom su oboje radili:

- Imala sam ogromnu tremu. Bila sam mnogo žedna, a kada uzmem čaš sa vodom, voda je prelivala. Pomislila sam: "Bože, šta sada da radim?" Treba da izađem, da pričam na engleskom, a gleda me toliko ljudi" - prisetila se Jovana.

foto: printscreen

Poznato TV lice nakon neizvesnih pregovora sa Aleksandrom Tijanićem, direktorom RTS-a, definitivno je dobila angažman na "Evroviziji", koja je te davne 2008. godine održana u Srbiji, a ujedno je i saznala ko će joj biti voditeljski partner.

- Dobila sam priliku da vodim "Evroviziju" i onda je bio veliki sastanak i pričalo se ko će da bude muškarac voditelj. Ja sam rekla: "Znate šta direktore, ako ima pravde, to će biti Željko Joksimović, ali nemojte molim vas, on mi uopšte nije simpatičan" - otkrila je Jovana kroz smeh.

foto: printscreen

Voditeljka je progovorila, pored ostalih tema, i o tome koliko učestvuje u muzičkom radu svog supruga Željka i da li odlučuje o tome koju pesmu će izdati i da li postoje među njima sukobi.

- Ja sam ceo jedan album Željku bacila u đubre i rekla mu: "Ovo ići neće, dok sam ja u ovoj kući" - kroz šalu je rekla Jovana, pa objasnila:

- Volim to što ljudi do te mere ne znaju, pa pričaju o našem braku. O njegovoj karijeri isključivo odlučuje on. Mi se dogovaramo i pričamo, ali niko ni na koga ne vrši pritiasak - istakla je poznata voditeljka.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.