ANA NIKOLIĆ OTKRILA NIKAD ISPRIČANU PRIČU O RASTI! Došla sam, a on je drhtao zbog mene
Foto: printscreen

ispovest

ANA NIKOLIĆ OTKRILA NIKAD ISPRIČANU PRIČU O RASTI! Došla sam, a on je drhtao zbog mene

- Rasta mi je pustio neke pesme koje je trebalo da izaberem za svoj album, a onda..

Objavljeno:

Ana Nikolić se, prilikom poslednjeg televizijskog gostovanja, prisetila prvog susreta sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

foto: printscreen

- U njegovom studiju sam bila strah i trepet. Meni nešto nije išlo pred album, pa su mi moji poslovni saradnici predložili da se raspitam o njemu, a ja sam mislila da treba da tražim nekog Ristu, čudno mi je bilo ime Rasta. Prvi put sam otišla sa naočarima, nesređena, verovatno nakon nekog provoda - otkrila je pevačica u "Premijera Vikend Specijalu", kako prenosi "Alo".

- Rasta mi je pustio neke pesme koje je trebalo da izaberem za svoj album, a ja sam skakala i vrištala nakon što sam čula svaku.

- Kad su mi puštali melodije, jedna od njih je bila i "Labilna". To je bio prvi put da sam čula kompletne kompozicije sa tekstovima i nikad nisam umela da kupim otpevanu pesmu. Drhtali su oni od mene, to je realnost, sve su mi stidljivo puštali. Ja sam skakala po studiju i govorila: "Ovo mi je vrh". I odemo mi iz studija i ja kažem Marku (prim.aut. bratu i tadašnjem menadžeru) :"Ovo što smo dosad uradili u kantu, a sa ovim ćemo da radimo". "Labilna" je bila otpevana u muškom rodu, ali ja sam reagovala, počela sam da se ježim, i Rasta je rekao: "Ova pesma je bila planirana za mene, ali evo poklanjam ti je" - dodala je Ana, kako prenosi "Kurir".

foto: Printscreen

- Taj album je doneo prijateljstvo, pa i ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam tekst otpevala, a da to nije Marina (prim.aut. Tucaković). Posle smo bili prijatelji, a meni je bilo važno da, kad se desi ljubav, da se ostvarim kao majka, da to bude sa osobom koja mi je i prijatelj. Nažalost, ja bih volela da smo ostali u braku, ali mi je prijatelj i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni na našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je ćerkica Tara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.