POZNATI PEVAČ PRONAĐEN MRTAV U STANU! Još jedna velika tragedija
Foto: Printscreen / Twiter

tuga

POZNATI PEVAČ PRONAĐEN MRTAV U STANU! Još jedna velika tragedija

Graham je upamćen kao "duboka i mirna duša"

Objavljeno:

Zvezda britanskog hip-hopa Ebov Graham, i član popularnog sastava "Foreign Beggars", preminuo je u svojoj 41. godini. Kako mediji objavljuju, poznati hip-hoper je preminuo u svom porodičnom domu pod "nesretnim okolnostima".

Graham je upamćen kao "duboka i mirna duša". Njegove kolege iz benda su sinoć na Tviteru objavili tužnu vest o smrti njihovog prijatelja.

- Teškog srca vas obaveštavamo da smo noćas izgubili svog kolegu, prijatelja i brata Ebova Grahama. Počivaj u miru Ebve Grahame 1979. - 2020. - glasila je poruka.

Članovi benda su otkrili da je Grahamov desetogodišnji sin Kasije, organizovao prikupljanje sredstava povodom očeve smrti. Prikupljeno je više od 23. 000 funti.

U Grahamovu počast je objavljeno:

- Poslednjih godina, bio je na duhovnom putovanju kako bi istraživao svoj odnos prema postojanju i Univerzumu. Prošle nedelje bio je na spokojnom i srećnom "mestu", zadovoljan svojim životom, porodicom i svojom umetničkom vizijom. Ebov je mnogo značio ljudima. Bio je pravi muzičar i MC, neverovatan otac i prijatelj.

- Ono što je ostavio za sobom, večno će živeti ispunjeno energijom, ljubavlju i strašću kroz njegovog sina Kasija - vrvele su oproštajne poruke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.