Mrzi ga, ali... 7 stvari zbog kojih čak i Ceca ne može da mrzi Arkanovog sina!
Foto: Printscreen/ Facebook/ Vojin Ražnatović

Miiica

Mrzi ga, ali... 7 stvari zbog kojih čak i Ceca ne može da mrzi Arkanovog sina!

Vojina cela zemlja zna po sukobima sa udovicom Željka Ražnatovića i njenom decom, Veljkom i Anastasijom. A iznenadićete kad vidite kakav je on privatno... Prijatno iznenaditi
Objavljeno: 16:58h

Vojin Ražnatović, sin pokojnog Arkana Ražnatovića iz prvog braka poslednjih godina u žiži javnosti je zbog sukoba sa Cecom ražnatović. Veleobrt: Grize me savest, niste Anastasija i ti i krivi, čak ću i da... Evo šta je Vojin Ražnatović rekao Veljku! On godinama proziva Cecu na svojim profilima društvenih mreža Fejsbuk i Tviter i zbog toga je uglavnom u javnosti upamćen kao negativan lik. Vojin Ražnatović ponovo napada! Isprozivao Cecu kao nikada do sada! (FOTO)

foto: Facebook/Vojin Raznatovic

Međutim, pored toga on na svojim profilima izbacuje dosta drugih mnogo zanimljivijih i pozitivnijih stvari nego što je puko prozivanje Cece Ražnatović. Te tako objavljuje fotke druženja sa prijateljima, izlazaka u grad, treninga... Mi smo izdvojili neke od njegovih najzanimljivijih momenata. Iako živi daleko od svoje domovine, tačnije u Americi, Vojin ne odstupa od svojih korena i kada god je u prilici on pomene zemlju iz koje potiče. Nedavno mu je kum iz Srbije doneo poklon kome se on veoma obradovao.

Voli da vreme provodi sa svojim društvom i uživa u tome. "Menjaj sve, ali veru i drugove nikad", stoji pored fotografije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.