TRUDNA ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTVORILA DUŠU PRED VASKRS! Spomenula Magdalenu, pa onda pokazala ovo
Foto: printscreen

emotivno

TRUDNA ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTVORILA DUŠU PRED VASKRS! Spomenula Magdalenu, pa onda pokazala ovo

Ona je priznala i da je njena ćerka Magdalena prvi put ove godine farbala jaja

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić je u četvrtom mesecu trudnoće, a današnji praznik - Veliki petak je provela sa svojom ćerkicom Magdalenom i verenikom Pecom u karantinu farbajući i ukrašavajući jaja.

Aleksandra je u intervjuu za Informer.rs istakla da obožava praznike i da joj je pomalo žao što je ove godine u izolaciji, ali da uprkos svemu tome u njihovom domu neće manjkati radosti i praznične euforije.

Ona je priznala i da je njena ćerka Magdalena prvi put ove godine farbala jaja.

foto: Printscreen

- Magdalena je sada već devojčurak, svesna je svega i da je sada praznik, prethodnih godina je bila mala, sada je prvi put farbala jaja. Za svakog je ofarbala po jedno, i za mene i za Pecu, i za dedu i za komšiju. Kod nas je bilo baš veselo, pripremićemo i vaskršnjeg zeku. Nije da se hvali, ali jaja su mi ispala tip-top. Oduševljena sam, bukvalno. Primila se lepo boja, prava sam domaćica. Kod nas je danas sve bilo tako lepo, a za Vaskrs ćemo praviti ručak i uživaćemo. Potrudićemo se da sve prođe lepo, praznično, iako ćemo biti sami. Ja obožavam praznike - ispričala je Aleksandra za Informer.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.