MIRKO ŠIJAN ŠUTNUO VERENICU ZBOG SESTRE VELJKOVE ŽENE: Partija sa Rodićkom za vreme policijskog časa, toči se pivo!
Foto: Printscreen Instagram

njima veselo

MIRKO ŠIJAN ŠUTNUO VERENICU ZBOG SESTRE VELJKOVE ŽENE: Partija sa Rodićkom za vreme policijskog časa, toči se pivo!

Za Bojanu se do nedavno pisalo da je Stefan Živojinović bacio oko na nju

Objavljeno:

Kontroverzni Surčinac Mirko Šijan ostavio je verenicu Olju Radoičić posle skoro tri godine veze zbog Bojane Rodić, starije sestre Bogdane Ražnatović, s kojom se provodio usred policijskog časa u Srbiji sa još desetak prijatelja u jednoj vikendici nadomak Beograda.

foto: Printscreen/ Instagram/ bojana__rodic

Veselo društvo se opijalo u dvorištu, gde je treštala muzika tokom dana i do duboko u noć, a zaljubljeni par se snimao kamerom u zanosu dok su prštali poljupci na sve strane.

- Tri dana smo u vezi, je l' tako Bojana - odgovorio je Mirko posle dobijenih pitanja u lajvu, koji je pokrenuo na Bojaninom Instagramu. Mirka su neprestano pitali za raskid sa Oljom, a više njih je zanimalo da li je to s Bojanom samo avantura i da li je s njom zato što je bogata, budući da su njeni roditelji već decenijama uspešni privatnici. Šijan se smejao na provokacije, a u jednom momentu je ironično odgovorio:

foto: printscreen

- Vi ne znate koliko sam ja bogat, ja sam multimilioner i najbogatiji čovek na svetu!

Gocin sin je pokazao da pored piva i žestokih pića u karantinu, sa društvom pije i staru lozu, još iz '86. godine.

foto: printscreen

Inače, prve ljubavne varnice između sina Goce Božinovske i zgodne Rodićke sevnule su odavno, ali su jedno za drugim potpuno odlepili na Kopaoniku sredinom februara, gde je Mirko bio sa verenicom Oljom, a Bogdana sa sestrama i Veljkom Ražnatovićem, saznaje "Srpski telegraf".

- Šijanova devojka Olja je odavno primetila da Mirko flertuje sa vrcavom Bojanom i žalila se prijateljima na njegovo ponašanje. Mirko jednostavno nije mogao da ostane imun na Bojaninu pozitivnu energiju i veselu prirodu, Olja je skroz poludela na Kopu jer je shvatala da Mirko Bojanu stalno traži pogledom u velikom zajedničkom društvu, danju po stazama, a noću po klubovima. Olja i Mirko su se svađali zbog Bojane, a on je uporno ubeđivao da umišlja i da mu se Bogdanina sestra ne sviđa - kaže izvor "Srpskog telegrafa".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.