SEVERINA IMALA RAZLIČITE ISKAZE ZA POLICIJU, UHVAĆENA U MASNIM LAŽIMA? Evo šta je sve rekla i šta je od toga istina
Foto: printscereen

haos

SEVERINA IMALA RAZLIČITE ISKAZE ZA POLICIJU, UHVAĆENA U MASNIM LAŽIMA? Evo šta je sve rekla i šta je od toga istina

Hrvatska pevačica Severina Kojić sinoć je privedena, oko 21 čas, jer je na Novom Beogradu vozila automobil za vreme policijskog časa

Objavljeno:

Policija je zaustavila BMW, zagrebačkih tablica, a proverama je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa.

Severina je menjala iskaze, kako prenose "Novosti", a prvo je rekla da je krenula do apoteke, a onda je promenila priču, pa je rekla da je htela samo da preparkira automobil. Severina zvanično treba da se izjasni kod sudije za prekršaje.

foto: printscreen

Po nalogu dežurnog sudije za prekršaje, Severina ce biti procesuirana u tzv. skraćenom postupku. Za kršenje policijskog časa, kod sudije za prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara.

Severinu je prošlog meseca policija u Beogradu bila zatvorila u izolaciju, nakon što nije poštovala mere opreza po dolasku iz Švajcarske. Krajem prošle godine Milan Popović dobio je starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, a tada je otkrio da će on ubuduće živeti u Zagrebu. Severina Milanu za alimentaciju mora da daje 161 evro mesečno, a pevačica je u februaru uhvaćena u masnoj laži, kada se spekulisalo kako se Severina Kojić razvodi od Igora Kojića. Fanovi u to nisu verovali. Ali sada im ovaj potez Severine Kojić menja mišljenje. “Pomešala” Sevka sadašnjost i prošlost.

Severina je baš tada na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem, svekrom i svekrvom Draganom Kojićem Kebom i njegovom suprugom Oljom.

Šta je razlog ove njene “igrice” nije razjašnjeno, ali svakako ne ide u prilog pričama da joj u braku baš i ne cvetaju ruže, prenosi "Blic".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.