ŠALJU MI SVOJE GENITALIJE! Goca Tržan na meti perverznjaka, reagovao i njen Raša!
Foto: printscreen

evo šta se desilo

ŠALJU MI SVOJE GENITALIJE! Goca Tržan na meti perverznjaka, reagovao i njen Raša!

Pevačica se, na žalost, neočekivano našla na meti perverznjaka i manijaka

Objavljeno:

Pevačica Goca Tržan gostovala je u emisiji “Amidži šou” i tom prilikom otkrila kako ona i njen suprug Raša provode vrijeme u izolaciji.

– Nisam imala nervni slom još uvek, valjda zbog toga što sam jaka struktura ličnosti. Pored toga nismo dugo u izolaciji, da bismo morali prolupati, za sada je sve okej. Nerviraju me ljudi kada smo u nabavci i kada je propisano rastojanje na dva metra, a žena mi diše za vratom blizu mene – izjavila je Tržanova.

foto: printscreen

– Isto je kao i do sada, ljubimo se najnormalnije. Ne svađamo se ni sada, a nismo ni prije karantina. Jedino nastane rasprava oko stvari za koje oboje nismo kompetentni, ali tu dolazi samo do objašnjavanja nekih stvari. Sve je slično kao i do sada, super je što imamo sada tri obroka dnevno. Goca počne sa sendvičima, jogurtom, slatkišima. Ja se gojim, a ona mršavi – nadovezao se Raša.

Nakon toga, Goca je odlučila i da otkrije šta joj sve muškarci šalju u inboks, kao i šta sve traže od nje da uradi.

– Ovi što vole stopala i traže da ih slikam, oni su divni. Pišu mi da bi voljeli jedan dan da budu moja cipela ili moja čarapa, da vidim kako je grliti to tvoje stopalo. Ne vidim to kao neku vrstu bolesti. Ali ovi što šalju genitalije, za njih ne znam šta da kažem. Strašno šta sve šalju, jer sada ima više dokonih u izolaciji pa poruke naviru. Htjela bih sve te muškarce da pitam da li stvarno mislite da se žene lože na polni organ? Kapiram da muškarci vole da vide eksplicitnu sliku, ali žene ne. One vole priču i duhovitost – izjavila je Tržanova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.