RUŽICA JE BILA KOST I KOŽA KADA SE PRVI PUT POJAVILA! Sve se desilo u spotu legendarnog boksera koji je sada pevač
Foto: Printscreen

istorija ružice veljković

RUŽICA JE BILA KOST I KOŽA KADA SE PRVI PUT POJAVILA! Sve se desilo u spotu legendarnog boksera koji je sada pevač

Ona je na par nedelja bila deo i "Parova 7 ", a saznalo se da je šou napustila zbog trudnoće koju je vešto krila od svih

Objavljeno:

Pre više od tri godine cela Srbija je navijala za Ružicu Veljković koja je tada pobedila u četvrtoj sezoni "Parova".

Kasnije se povukla, a o njenom životu ostala su samo nagađanja, ipak, ispostavilo da su glasine istinite onog momentra kada je javnost saznala da se bivša rijaliti zvezda porodila.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ona je na par nedelja bila deo i "Parova 7 ", a saznalo se da je šou napustila zbog trudnoće koju je vešto krila od svih.

Ipak, pre rijaliti karijere Veljkovićeva je završila Školu za dizajn tekstila u želji da postane stilista, a onda i manekenka, ali se na kraju odlučila za muzičke vode.

foto: Nebojša Mandić

Počela je od spotova, a ubrzo je postala i deo grupe "Models", da bi kasnije snimila i svoju prvu samostalnu pesmu "Bezobrazno blizu", koja iz nekog razloga više ne postoji na jutjubu.

Taj korak je Ružici otvorio vrata rijaltiija i veliku slavu koja ubrzo sledi, ipak njeno prvo pojavljivanje u javnosti desilo se u okviru spota za pesmu "Pobednički tron" gde je sa svojom sestrom statirala, a primetno je da je bila dosta mršavija nego što je to slučaj kasnije, pa se spekulisalo da je tokom tog snimanja imala samo 30 kilograma.

Ona se pojavila u spotu za gore spomenutu pesmu koju peva Saša Nebrigić "Nebriga", nekadašnji bokser.

foto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

Nebriga se bavio sportom, bio je i obezbeđenje premijera Srbije, radio je i unutrašnjoj kontroli GSP-a, ali se ipak odlučio za svet muzike, pa je tako snimio pesme koje i nisu prošle posebno zapaženo.

Pogledajte kako izgleda Nebrigin spot u kome se pojavljuje i Ružica Veljković:

Bonus video:

(Espreso.co.rs / L.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.