VESNA ĐOGANI GRCALA U SUZAMA I POKAZALA SVAKI DETALJ SIROMAŠTVA! Bez cenzure pokazala kuću u kojoj je odrasla!
Foto: Printscreen

ISKRENO

VESNA ĐOGANI GRCALA U SUZAMA I POKAZALA SVAKI DETALJ SIROMAŠTVA! Bez cenzure pokazala kuću u kojoj je odrasla!

"Da, bila sam siromašna devojčica, sa velikim snovima i bogatom maštom!"

Objavljeno:

O porodici Đogani se već danima priča. Kako u rijalitiju "Zadruga", tako i van njega.

Anabela Atijas ocrnila je Đoleta Đoganija i njegovu suprugu Vesnu, rekavši da je denser pevačicu pronašao ispod mosta i podigao iz siromaštva.

Vesna je odbijala da se oglašava nakon tih navoda, a onda je osetila potrebu da objasni svim svojim fanovima o kakvom mostu je reč. Snimila je video u ulici i kući gde je odrasla i bez cenzure pokazala svaki detalj.

foto: Printscreen

Oronula kuća, stara kapija, šupa, pokvarena česma... Đoganijeva je kroz suze pričala o svemu.

- Da, bila sam siromašna devojčica, sa velikim snovima i bogatom maštom! Zar neko može da te osudi samo zato što si živela ispod mosta? Imala parče hleba i parče neba. To nije sramota. Ako neko želi da vas zato što ste siromašni i zato što nemate, to nije lepo - jedva je govorila od suza Vesna.

foto: Printscreen

- Tužna sam, zato sam došla ovde. Da podržim devojčicu koja plače u meni. Uspeh mi nije došao preko noći, vredno sam radila na tome. Đogani je tada bio razveden. Mene je izabrao, video je nadu i poverenje u meni. Imala sam sreće da sam naišla na čoveka koji je tada želeo da krene sve ispočetka. Nisam nikoga otimala, uzimala, ukrala. Ružno je da mene okrivljuju zbog toga.

foto: Printscreen

- Naš odnos je kao jedna bajka gde princ dođe, pruži ruku i kaže mi: "Ja tebe sada vodim. Ideš sa mnom. Potrudiću se da te zaštitim i da ti pružim život kakav zaslužuješ!". Jedino on zna, koji su moji snovi i da me niko nije pokupio. On je taj koji mi je pokazao put kojim da idem i da danas budem ovo što jesam, uspešna i mirna žena sa puno ljubavi oko sebe - rekla je Vesna.

foto: Printscreen

- Bajke su najlepše. Ti jesi kao Pepeljuga, princeza iz bajke - dodao je Đole, a sve pogledajte u videu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.