PLJUŠTE PROZIVKE IZMEĐU DARE I VESNE ZMIJANAC: Jedna drugu brutalno spustile!
Foto: printscreen instagram

estradni rat

PLJUŠTE PROZIVKE IZMEĐU DARE I VESNE ZMIJANAC: Jedna drugu brutalno spustile!

Navodno su u dobrim odnosima, ali njihovi komentari su upravo pokazali da to nije istina

Objavljeno:

Izgleda da Dara Bubamara ne propušta baš ni jednu priliku da javno prozove svoju koleginicu Vesnu Zmijanac sa kojom je navodno u odličnim odnosima.

– Ne uzbuđujem se ja što svi objavljuju moje gole fotografije. Strava izgledam, ali me nervira što ne pišete da sam ih slala svom bivšem mužu, nego izmišljate neke fudbalere koje i ne poznajem. Pa i Vesna Zmijanac ima još gore slike i klipove od mene – rekla je Dara, a ekipa TOP Gossipa pozvala je Vesnu koja je objasnila kako stoje stvari.

– Kakve god slike ili klipove da imam to je moja lična stvar, bar nikada nisam ništa krila i negirala. Vidim stalno u nekim novinama i na portalima Dara rekla ovo, izavila ono. Ne znam zašto bi se ona okomila na mene, sad je tu pitanje da li je stvarno ona, svi znamo kako funkcionišu stvari na estradi. Kako god bilo Dara mi je draga, cenim je kao pevača, a šta se piše i šta se priča nema ni veze. Kada bude stala ispred mene i rekla mi zaista sve što je navodno izjavila onda mogu da kažem da imamo problem – rekla je Vesna Zmijanac, prenosi Expresstabloid.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.