DUŠKO TOŠIĆ IMA TAJNI STAN ZA KOJI NIKO NE ZNA! Detalji će vas totalno šokirati
Foto: Marina Lopičić

TAJNA

DUŠKO TOŠIĆ IMA TAJNI STAN ZA KOJI NIKO NE ZNA! Detalji će vas totalno šokirati

- Još dok je bio u Kini, Duško je preko prijatelja angažovao agenciju za nekretnine i objasnio im kakav stan želi i u kom delu Beograda

Objavljeno:

Uprkost spekulacijama da su nedavno imali fizički okršaj zbog kojeg je policija bila u njihovoj kući, Jelena Karleuša i Duško Tošić i dalje žive pod istim krovom.

foto: Marina Lopičić

Međutim, kako izvor otkriva, fudbaler je bez znanja svoje supruge kupio luksuzan stan u Beogradu na svoje ime, što je sakrio od svih, pa čak i od nje.

- Još dok je bio u Kini, Duško je preko prijatelja angažovao agenciju za nekretnine i objasnio im kakav stan želi i u kom delu Beograda. Kada je došao u Srbiju, čekala su ga tri stana da pogleda i onda se odlučio za jedan luksuzni stan koji ima skoro 100 kvadrata i opremljen je u fulu. Jelena tada nije znala za njegove planove, jer joj nije ništa rekao - otkriva izvor i dodaje:

foto: Sonja Spasić

- Dule je hteo da ima svoju mirnu oazu, pa tamo ide svaki put kada se sporečka sa Jelenom. Osami se na nekoliko sati, i kad se vrati kući bude sve po starom. Međutim, njoj je neko dojavio da je on kupio stan, tako da je morao sve da joj prizna. Znam da su na Jelenino insistiranje posle otišli zajedno tamo i da su poveli i ćerke koje su se oduševile pogledom sa terase. Dule je rekao da će taj stan njima da ostavi jednog dana, pa se i Jelena primirila kad je shvatila da taj luksuzni stan neće koristiti u druge svrhe, a svašta joj je prošlo kroz glavu kada su joj javili da je u tajnosti kupio skupu nekretninu - završava izvor blizak fudbaleru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Paparazzo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.