Pola estrade u blaženom stanju: Ovih 9 naših zvezda uskoro postaju mame! I prelepeee su trudne!
Foto: Printscreen/ Instagram

dogovarale se :)

Pola estrade u blaženom stanju: Ovih 9 naših zvezda uskoro postaju mame! I prelepeee su trudne!

Veliki broj naših lepotica je trenutno u drugom stanju. Kao trudnice, one se odlično snalaze, a kao mame... to ćemo uskoro saznati
Objavljeno: 21:04h

Jako veliki broj naših zvezda je trenutno drugom stanju. Za nešto manje od pola godine naše javno nebo će biti bogatije za još nekoliko preslatkih klinaca. Pojedine zvezde baš uživaju u svojoj trudnoći i redovno se njome hvale, dok su neke druge dosta tajanstvenije što se ovoga tiče. Kraljice hrabrosti: 10 srpskih zvezda koje su izgubile bebe, ali su opet zasijale! (FOTO) Bilo da se trudnoćom ponose ili ne, uskoro će ove naše zvezde biti ponosne mame premedenih bebica! Tuku, kradu, varaju...Ko su tate Veljkovih cica? Sve ih znamo i svi su bili u zatvoru! (FOTO) 1. Seka Aleksić Nakon 5 godina braka sa suprugom Veljkom, Seki se napokon posrećilo te je ostala u drugom stanju. Pevačica nikada nije krila da je ovo ostvarenje njenog sna i da je uvek želala da postane roditelj, a sada joj se ta prilika i ukazala.

a beba će na svet doći negde krajem leta.
Nikolija Jovanović Relja prinovu očekuju na jesen. proširiti jednom malom devojčicom, a koliko se tome raduju ni sami ne mogu da sakriju.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

fotografije na kojima se vidi Nikolijin trudnički stomak

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

Bojana Barović Nikola Rokvić manekenka će na svet stići za samo dva meseca, a budući roditelj postaju jako nestrpljivi!
da vidimo kako će njihova princezica izgledati.

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.