Nisam pesmu od Nate Bekvalac posvetila pokojnom sinu - već ovu! A peva je druga naša zvezda i svi znate stvar!
Foto: Printskrin/Youtube/Volim Sevdah

Napokon otkrila

Nisam pesmu od Nate Bekvalac posvetila pokojnom sinu - već ovu! A peva je druga naša zvezda i svi znate stvar!

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina - rekla je Marina Tucaković
Objavljeno: 13:51h

Danima kruži priča da je naš poznati tekstopisac Marina Tucaković posvetila pesmu svom pokojnom sinu Milošu, koju je otpevala Nataša Bekvalac. Marina tvrdi da joj je pesma "Hiljadu nula" naručena i da ju je napisala za Hanu, ćerku Bekvalčeve i Danila Ikodinovića. - Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove "sine" - kaže Marina Tucaković.

foto: Printscreen/ Instagram/ Nataša Bekvalac

Jedina pesma koja je posvećena njenom sinu jeste pesma "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić, rekla je ona. - Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić - rekla je Marina o stihovima "ne mogu više da sakrijem bol, ne pomažu tablete ni sav alkohol. I plačem, Mišo moj, plačem pred strancima, još ukus tuge teče po mojim nepcima".

Podsetimo, sin Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Radulovića Fute, Miloš, preminuo je u decembru 2008. godine u 24. godini. Miloševo beživotno telo pronašla je njegova tadašnja devojka u porodičnom domu Radulovića u Beogradu. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.